Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Досега финалето се играло уште два пати на 22 интересно е што и на двата натпревара победиле Италијански екипи Јувентус пред 14 години и Милан 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат каша попара беше денес, појма неам од кај останаа тие 11 маици. Еден доаѓа да ја враќа не му чинела, трет бара 5 маици ИоСоно му кажал вамте тамте. Највероватно некој нема да добие и ќе треба да му се враќаат пари, а тие 11 ќе се шиткаат накнадно ако сака некој и то
Иначе само XL i XXL останаа.
Околу маиците...
Остнаа уште 8-9 маици XL и XXL (повеќето ХХL) . Аки, како член на форумов, ќе ти ја чувам таа, па накнадно ќе се договориме како да ти ја дадам.
И официјално маици во Скопје повеќе нема, + должиме 10-тина. Кај Димитар има нешто во Битола и може 3-4 да останат кај мене, од понеделник натаму ќе видиме до кај сме.
i jas taka pisav... Pandev, Milito, SneijderЗабораив да напоменам конечен резултат 3-1 за Интернационале :smir:
Фифти-Фифти како и секое финалеОдбраната е најслабиот дел на Швабите. Затоа, мора да се игра повеќе на половината на Баерн и да се шутира почесто. Се надевам на гол на Деки.
Се знае ли кој ќе ја има превласта на трибините?
Среќно!