Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Занети кај најдовте огномет,ја нигде неможев да најдам само димни земав:toe:Уште таму да дојдам и ке го зачадиме цел град:pos:Би сакал таму да дојдам али веќе тука се договорив во Скопје

Доаѓа до забуна бидејки исти членови идат кај него и кај тебе,сега он ми пиша дека ке ме запише кај него со уште еден другар од кајгана.Ок ке се договорам ако треба ке ти пратам меил уживај
да да после ја и жаре ќе се обрачунаме и крај :) ок потврдено е

Само да ви потврдам :)

Поголемиот дел од маичките се готови и утре ќе бидат пуштени. За повеќе информации утре.... сега неколку слики (се извинувам за лошиот квалитет на сликите, ама маичките и дресовите се перфект!!!!):

image0018.jpg

image0017.jpg

image01274214191.jpg

Ми се свиѓа дресов добро што си порачав,за маицата некако лошо се гледа ке видиме како ке испадне

Димитар кај е текстот на ракавот? Мислам дека и таму требаше да има?

--- надополнето ---

Иначе супер изгледаат....

Димитар кај е текстот на ракавот? Мислам дека и таму требаше да има?

--- надополнето ---

Иначе супер изгледаат....

Нема да има, во последен момент ни објаснија дека не влегувало во цената... Предоцна беше за промени.

Сликај го и грбот!

Нема да има, во последен момент ни објаснија дека не влегувало во цената... Предоцна беше за промени.

Штета, а така изгледаше предобро... И вака е супер, само Димитар голема ти е маичката бе :)

Само да ви потврдам :)

Поголемиот дел од маичките се готови и утре ќе бидат пуштени. За повеќе информации утре.... сега неколку слики (се извинувам за лошиот квалитет на сликите, ама маичките и дресовите се перфект!!!!):

image0018.jpg

image0017.jpg

image01274214191.jpg

АЛЕЛУЈА!!! :)

Добра постелнина друже, таа за тросед, двосед и фотеља е ?! :pos:

Супер се дресовите и маичките, мада ја по се изгледа ќе го добијам после финалето, но што е тука е :)

Не сум јас на сликата, инаку, 223-305 ... зошто после финалето? Утре ќе ги земеме сите маички па четврток ќе бидат пратени на секаде.

Не сум јас на сликата, инаку, 223-305 ... зошто после финалето? Утре ќе ги земеме сите маички па четврток ќе бидат пратени на секаде.

Тој што треба да ми ја донесе од Скопје до мојот град нема да си дојди оваа недела, така да останува за некој друг ден, за тоа без гајле, не е до кај вас проблемот, а и чим се испечатени ич не му ја мислам сеа ;)

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom