Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке ти е*ам Гевгелија доаѓам и јас!!!!!!Само ве молам кафичот што ке го најдете нека има ГОЛЕМ телевизор,слабо стојам со очите некам како после Ајриш да пцоисам у телевизор![]()
Е ради убавиов доаѓам и јас 99%. Ок и за Деко, сакам да го ребрам коа ќе примиме гол први. :devil3:
За 100% потврдување ви кажувам утре сабајле (без заебанција де), а ако има место би донел и едно другарче најверојатно, страстен фан, штета нема интернет (да бе, нема, замислете) и не може да не дружи овде на форумов!
Е конечно ќе запознаам некој колега а да е фан на Интер![]()
Ги има многу бе, бар у 3та. Дури и за Баерн има еден, на форумов е.![]()
Хаха добар потег,нема да се каеш верувајКе ти е*ам Гевгелија доаѓам и јас!!!!!!Само ве молам кафичот што ке го најдете нека има ГОЛЕМ телевизор,слабо стојам со очите некам како после Ајриш да пцоисам у телевизор![]()
Ова е официјално на веб-сајтот ставено за собиранката во Велес, што мислам дека ќе биде најголемата што досега сме ја организирале.По повод финалето на Лигата на Шампиони, Интеристите од Велес организираат масовна собиранка во Велес.![]()
Настанот ќе се одржи во центарот на градот во ресторанот "Кај Димче" со почеток во 20.00 часот(22.05.2010).
![]()
Ги повикуваме сите Интеристи од Македонија да ни се приклучат на прославата на третиот трофеј сезонава.
За крај би сакал да ги замолам сите заинтересирани кои сакаат да дојдат, да испратат меил на nino_adriano20@yahoo.com или на nino_adriano20@hotmail.com најкасно до четврток(20.05.2010) за да можеме однапред да резервираме место за сите.
значи секој што сака да иде нека ми пише меил на мене.... па после ќе видимеЈас му кажав на Жаре дека доаѓам,он ме запиша кај него ваљда
Доаѓа до забуна бидејки исти членови идат кај него и кај тебе,сега он ми пиша дека ке ме запише кај него со уште еден другар од кајгана.Ок ке се договорам ако треба ке ти пратам меил уживајзначи секој што сака да иде нека ми пише меил на мене.... па после ќе видиме