Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Eве ви само аудио снимка од голот на Милито која ги доловува емоциите од трибините

Експлозија у пм !

Ке ти е*ам Гевгелија доаѓам и јас!!!!!!Само ве молам кафичот што ке го најдете нека има ГОЛЕМ телевизор,слабо стојам со очите некам како после Ајриш да пцоисам у телевизор :)

И јас сакам да дојдам да гледам... ама ке видам...

Ке ти е*ам Гевгелија доаѓам и јас!!!!!!Само ве молам кафичот што ке го најдете нека има ГОЛЕМ телевизор,слабо стојам со очите некам како после Ајриш да пцоисам у телевизор :)

Е ради убавиов доаѓам и јас 99%. Ок и за Деко, сакам да го ребрам коа ќе примиме гол први. :devil3:

За 100% потврдување ви кажувам утре сабајле (без заебанција де:)), а ако има место би донел и едно другарче најверојатно, страстен фан, штета нема интернет (да бе, нема, замислете) и не може да не дружи овде на форумов!

• Ми се допаѓа
Reactions: @ki
Е ради убавиов доаѓам и јас 99%. Ок и за Деко, сакам да го ребрам коа ќе примиме гол први. :devil3:

За 100% потврдување ви кажувам утре сабајле (без заебанција де:)), а ако има место би донел и едно другарче најверојатно, страстен фан, штета нема интернет (да бе, нема, замислете) и не може да не дружи овде на форумов!

Е конечно ќе запознаам некој колега а да е фан на Интер :)

Ги има многу бе, бар у 3та. Дури и за Баерн има еден, на форумов е. :)

Мислев од форумов, The Mummy Returns е исто за Интер ама го нема него... А за од факултет знам повеќе ама нема никој на форумов :)

Ја знам дека пред саат отидоа 2 членови да бараат локал на кеј,ке видиме што ке кажат коа ке се вратат:toe:

--- надополнето ---

Хаха добар потег,нема да се каеш верувај

veles.jpg
По повод финалето на Лигата на Шампиони, Интеристите од Велес организираат масовна собиранка во Велес.

Настанот ќе се одржи во центарот на градот во ресторанот "Кај Димче" со почеток во 20.00 часот(22.05.2010).

kaj-dimce.jpg

Ги повикуваме сите Интеристи од Македонија да ни се приклучат на прославата на третиот трофеј сезонава.

За крај би сакал да ги замолам сите заинтересирани кои сакаат да дојдат, да испратат меил на nino_adriano20@yahoo.com или на nino_adriano20@hotmail.com најкасно до четврток(20.05.2010) за да можеме однапред да резервираме место за сите.
Ова е официјално на веб-сајтот ставено за собиранката во Велес, што мислам дека ќе биде најголемата што досега сме ја организирале.
е сега, кој може да дојде во Велес отворено е пратите порака на меилот.
Бидејќи и во Скопје ќе се организирате, направете исто како мене,на вебсајтот објавете и со меил да ви потврдат присуство. да не се акате овака да немате точна бројка!

п.с. Ќе има огномет, бидејќи ќе биде на отворено може и кире да дојде со баклите :D

Скопје и Велес на 22 мај ке бидат обоени во сино плава боја!!!!!!!!!!Да живее Интер и да ни ја донесе долго очекуваната титула во ЛШ

Сабота, 22 Мај, 20:00 Ч ... се чекаме на плоштад кај споменикот на Гоце Делчев, строго Интерашки АУТФИТ и реквизити за навивање. Натпреварот се проследува во ЛА КАФЕ, улица Македонија... за оние кои сакаат да присуствуваат, нека ми испратат меил, на мене за евиденција... marso_1989@yahoo.com

Јас му кажав на Жаре дека доаѓам,он ме запиша кај него ваљда

значи секој што сака да иде нека ми пише меил на мене.... па после ќе видиме
Доаѓа до забуна бидејки исти членови идат кај него и кај тебе,сега он ми пиша дека ке ме запише кај него со уште еден другар од кајгана.Ок ке се договорам ако треба ке ти пратам меил уживај

Дај тоа текстот+слика од кафичот или местото кај се собирате, објавете на веб сајтот ставете меил, така сигурно ќе видат сите а и нема да можат да се вадат на финтата не разбрав не видов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom