Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Балотели пак се расплака. како оваа бандини е станат(не го гледам мама го гледа) кога и да погледнам у ТВ нонстоп плаче.
ебате мрсулкото, минатата недела ржеше ти се чини чак норис ќе го исшлапа ако му скрека, денеска прв мрсулко стана.
Јас го видов Балотели насмеан, си имаше една топка и си играше на резервната клупа.
дечкото напредува од на трибини стигна до резервна клупа.

Не гледам тим што ке сака да го победи Интер до крај, сериозно ... :toe:

Киево стандарт, си делкаат бодови и местат утакмици во ситуација кога имаат обезбедено опстанок, слични се и Сиена со тоа што во моментов се и испаднати.
Е сега сите се сеќаваме на оние 2-2 од пред неколку години али нека ви текне на последните 5-10 минути кога играчиве на Сиена се тргаа за да Интер дојдат до шанса за гол а и пенал направија али Интер ко Интер, мораа да искомплицираат.
Тој натпревар не ни го пуштаат туку имаше и истрага за тоа дека мафијата го наместила натпреварот мај месец беше.
Матераци зема тогаш пеналот да го шутира и намерно го промаши.
Тогаш беа Манчини,Матераци и Михајлович под истрага контактирале тогаш со некој мафијаш.
Сиена си е Јувнтус Б тим и крв ќе преплукат на натпреварот со Интер верувајте.

Мислам дека ако земе тројна круна ќе биде game over за него во Интер. Бар за таков човек го сметам. :)

Исто и ја тоа го мислам, ќе речи еве ви титули, гледајте си ги, ја отидов по нови успеси во нов клуб (читај Реал :))

Нека ни е честито победата:smir:

Ме уби досада...
остај човек, со тато гледав, човеков 3 пати заспа.

Јас го видов Балотели насмеан, си имаше една топка и си играше на резервната клупа.
дечкото напредува од на трибини стигна до резервна клупа.
првен плачеше па се смееше.

И јас мислам дека Мурињо ако освои ЛШ и првенство си оди.
За по него сакам Прандели да дојде многу го ценам тој тренер.

Многу спомнуваш ѓубриња па да те прашам у комуналец да не работиш?познато ми делуваш и од сликата како да сум те видел по улица.
Момче тебе случајно да не те вработале адвокат на Ѓубрентус, како сакаш да го викаме клубот кој ја посрамоти СЕРИЈА А.
Гледаш денеска ги изгибивте и последните надежи за Лигата на Шампиони, а испаднавте и за учество во ЕВРОПА ЛИГАТА.
Немој да го бранеш клубот Ѓубрентус, кој е синоним за нешто Ѓ У Б Р Е.
А Моџи незаслужува ни во фирма за собирање на ѓубре да го вработаш. АЈ сиктер од фан клубот и оди на друго место за твоите поплаки.

Недај боже да сте у право.

Дечки, Мурињо не си оди никаде, како можете да помислите на тоа кога баш пред една утакмица изјави дека пронашол поголема љубов од онаа со Челзи, а претходно го бакна амблемот на Интер. Мурињо останува уште долго време, проектот со Морати продолжува...

Околу утакмицава, најинтересни беа фановите на Лацио, другото тапа. Oh Nooo банерот ќе се памети долго, рутински обезбедени три бода, што се однесува до калчото, ни остануваат две утакмици, судбината околу скудетото е во наши раце.

Oh, noooooo

ФОРЦА ИНТЕР !!!

Штета што не го освоивме и Суперкупот со Лацио во Август, па да завршиме сезона со 4 титули, ама здравје - наредна година!

Баш тоа прашував прееска. И приметив дека Интер оваа година може да го достигне успехот на Барса од лани. Они освоија Шпанска лига , Шпански куп , Шпански супер куп , ЛШ , Супер куп Европа и Светско клубско првенство. А Интер може да освои Италанско првенство и Куп и ЛШ а со ЛШ и Супер куп Европа и Светско клубско првенство. Е сега штета што не го освоија и Супер Купот против Лацио , ама приметив дека Шпанскиот супер куп на Барса е освоен во 2009. Тоа значи дека на Интер треба да му се брои следниов Супер куп , а не тој против Лацио.:helou:

И јас мислам дека ке си оди ако освоиме лш,али ја памтам неговата изјава каде вика до 70 години дека ке биде тренер па затоа верувам дека ке остане во Интер уште 1-2 години па потоа киде во Реал за да има во секоја лига освоено трофеј:toe:

A kaj би идел ? Реал Мадрид ?

1. Реал Мадрид ако освои титула Пелегрини ке им остане
2. Ако не освои, ја мислам дека Бенитез ке го ангажираат.
3. Морати самиот кажа, Интер не може да го замисли без Мурињо, да да, тоа се зборови на човек кој е тука 20 години, и човек чиј татко беше претседател на Големиот Интер.

Дечки, Мурињо не си оди никаде, како можете да помислите на тоа кога баш пред една утакмица изјави дека пронашол поголема љубов од онаа со Челзи, а претходно го бакна амблемот на Интер. Мурињо останува уште долго време, проектот со Морати продолжува...

Околу утакмицава, најинтересни беа фановите на Лацио, другото тапа. Oh Nooo банерот ќе се памети долго, рутински обезбедени три бода, што се однесува до калчото, ни остануваат две утакмици, судбината околу скудетото е во наши раце.

Oh, noooooo

ФОРЦА ИНТЕР !!!
Да се надеваме. Мур вреди за секое евро.... т.е. секој милион евра што Морати ги дава за него :)

Не го заборавајте човекот кој ке ни ја донесе титулата ПАЦИНИ:wink:

Ебаве песимистите, чекавме долги години да дојде некој прав тренер и да го искачи Интер неколку скалила погоре, сега кога тоа се дешава, вие зборувате за негово заминување. Фак. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom