Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Фала богу :back:
п.с Ме мрзи да барам, колку сериозна е повредата на Гоче ?

:goool:

Колку се среќни навивачиве на Лацио :pos:

Ненормална глетка!
Како се радуваат на примен гол... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

муслера навивач на рома :pos2::pos2::pos2: ако постигнете гол енд оф гејм, енд оф сизон :)

Жалам имењаку.Ама редно беше една топка да влези во гол.Напред ИНТЕР!

Ахахаха у кадар во моментот на голот навивач со шал на Лацио како рипа и се радува на дадениот гол за Интер!!!

ЗАКОН! :vozbud::back:

Жалам имењаку.Ама редно беше една топка да влези во гол.Напред ИНТЕР!
не реков дека нема да постигнете гол само сакав да кажам дека муслера ви беше единствената пречка. :helou:

Ултрасите на Лацио им имат дадено наредба на играчите да изгубат нема шанси да дозволат Рома шампион да е .Беа рекле ако треба тие ке влезат на терен.
Останува само Сиена сега според мене тоа е сателит на Јуве па ќе пружат отпор.

Фала богу редно беше да дадеме гол:vozbud:, ајде сеа во 2 очекувам мирна игра, и да се постигне уште еден гол.

Ненормална глетка!
Како се радуваат на примен гол... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Овие Интер кај нас цел живот нерви ни корнат, сега почнаа и другиве да ги нервираат: Ајде бе кога ќе ни дадете гол, аман веќе... :pos:

Каква глетка... Навивачие на Лацио се радуваат на пораз. :)

Уф :pos:

Останува само Сиена сега според мене тоа е сателит на Јуве па ќе пружат отпор.
Точно, иако се испаднати, ке дадат оптор, мада Мите, ако добро памтиш со Манчини, кога дадоа гол за 2-2 ги оставаа у Милано да дадат трет ( Интер со 3 бода шампиони ке беа ), дури и пенал направија али Интер не погоди, потоа се тргаа од топка ги оставаа да шутираат ама како и денес, така и тогаш, голманот беше пречката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom