Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Barca no more than bad sports

Прочитајте го цел текст, доста добра статија од ESPN, доволно говори за она што го покажа Барса во овој двомеч, и нивниот '' шампионски "' однос, одлика на бивша најдобра екипна во Европа а и Светот. :tv:

Тука морам да ги спомнам и Милан, нека учи Барселона од нив, они ја покажуваат својата класа и во порази во Лигата на Шампионите, не сум ги сретнал на ваков начин ко пички да се однесуваат без разлика што трпеле и они неуспеси. Не сум видел екипа во ЛШ да пали прскалки на терен за да ја спречи радоста на гостите, абе 1 тон кал си фрлија во Средата вечер самите на себе, неможејки да се соземат што моментот титула во ЛШ у Мадрид ке остане само сон и фантазија во наредни 10 години ( прашање е кога Мадрид повторно ке организира финале ).
И ке се дрзнат овие да кажат дека биле врв во фудбалот, јеа рајт, у мал милион параментри пред нив се и Милан, и Реал, и Манчестер.

Трето: Да си го знам јас тимот. Дури и се кладам дека ја за Барса навивам подолго отколку ти што имаш години. И тоа искоментирав дека Барса стално игра офанзивно (што можеби се покажа како лош потег за во Милано).

Така игра Барса, затоа ви начукавме три гола на Џузепе Меаца.
И пошто Мурињо учи од грешките на Пеп, он не се праеше паметен и не одеше офанзивно на Камп Ноу.
Тоа се вика ПЛАН Б, кој вие како тим го немате.

И не, не е предност, туку е мана - да изгубевте само 1-0 или 2-1 на гости, 99% ќе одевте понатаму дома. Али нели Барса е Барса, мораат они офанзивно да играат, па ете нека пуштаат прскалки сега.

Следната година, те молам, исто играјте, се надевам на Реал ќе им тргне со играчиве и ќе ви начукаат пет комада и на двете утакмици. Па да видите дека тој тотален фудбал ќе си го негувате против Ваљадолид и Осансуна, а за сите други ќе се размислите два пати.

Абе....
Како да ви кажам...
Зафатен сум деновиве.. Не можам да си пишам да прославиме...
Имам една мака..
Еве веќе 10 тина дена истото...
................
.........................
.........
...................................
................
........................

Абе..
Маката е....
.........
.................
.......

АБЕ 10 ДЕНА ГО БАРАМ МЕСИ!!! ДА НЕ ГО ВИДЕЛ НЕКОЈ? :pos:

Абе....
Како да ви кажам...
Имам една мака..
................
.........
................
........................

Абе..
Маката е....
.........
.................
.......

АБЕ 10 ДЕНА ГО БАРАМ МЕСИ!!! ДА НЕ ГО ВИДЕЛ НЕКОЈ? :pos:

Го видов бе брат, кај Лусио во џеб:helou:

od zaneti zenata mu ko gi perela shorcojte vdzeb go nashla

Moratti non si esime dal commentare il lavoro di Mourinho: "La sua esultanza dimostra che è un vero interista come noi, ma soprattutto che è un grande professionista. Nonostante il grande risultato, dopo la qualificazione mi parlava già della partita contro la Lazio e dello scudetto che dobbiamo vincere. Non riesco proprio ad immaginare un futuro senza di lui come allenatore

Или во превод:

Moratti does not hesitate to comment on the work of Mourinho: "His joy shows that Inter is a real like us, but above that is a great professional. Despite the great result after qualifying I already spoke of the match against Lazio and the we have to win that championship. I just can not imagine a future without him as coach

Знае чичко Морати што треба да прави:smir:

1e61d28be90b9538c19a2de813b69cbf-1272564977.jpeg

Инаку во моментот од сликава откриле што точно Мур му рекол на Пеп а тоа било во стил: под нормални услови ние ќе бидеме шампиони:tv:

Поздрав до сите фанови на ИНТЕР од Македонија.
Денес читав изјави на Липи и Галијани и верувајтеми дека ми се допаднаа.
Дечки само 5 натпревари не делат од она што се вика фантастична сезона за ИНТЕР ама во целост.
Верувам во нашите играчи,верувам во квалитетите на најдобриот тренер во СВЕТОТ,т.е СПЕЦИЈАЛНИОТ,и мислам дека ќе се радуваме годинава до бескрај.

Ке пише некој за Пандев бе шо е како е?

И ако може некој да постира слика или клип... Пандев на наптреварот со Барселона каде бил?

И ако може едно Пиво Хајникен за маичка?:smir:poser

Интераши, клучното нешто околу натпреварот со лацио во недела е тоа што доколку Аталанта победи во 15.00 против Болоња, автоматски Бергамашите му доаѓаат на 3 бода на Лацио. Што значи дека лацио нема да ви ги пушти лесно бодовите на олимпико. Нормално, ова се` паѓа во вода доколку Рома не ја победи Парма утревечер...:smir:

Така да Форца Бергамо :)

Абе....
Како да ви кажам...
Имам една мака..
................
.........
................
........................

Абе..
Маката е....
.........
.................