Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
placete, placete posle 30 godini vo finale i kazuvate barsa vaka barsa taka barsa bila e i ke ostanit najakiot tim vo evropa i vo svetov so 10 golmani igraat samo inter i i onie vo sesta liga vo malta i zanzibar snosti inter igrase se samo fudbal ne edinstveniot fudbalski tim vo svetov so 11 igraci so broj eden go sakav kako tim ali inter ne igrat fudbal cestito finaLE i mislam deka bayern ke e sampion zasto igrat fudbal ne zatvoren i dosaden fudbal i nemoj nekoj da recit deka bila TAKTIKA OVA BESE EBI VETAR OD FUDBAL
A OVA BESE EBI VETAR OD KOMENTAR :pos2:

placete, placete posle 30 godini vo finale i kazuvate barsa vaka barsa taka barsa bila e i ke ostanit najakiot tim vo evropa i vo svetov so 10 golmani igraat samo inter i i onie vo sesta liga vo malta i zanzibar snosti inter igrase se samo fudbal ne edinstveniot fudbalski tim vo svetov so 11 igraci so broj eden go sakav kako tim ali inter ne igrat fudbal cestito finaLE i mislam deka bayern ke e sampion zasto igrat fudbal ne zatvoren i dosaden fudbal i nemoj nekoj da recit deka bila TAKTIKA OVA BESE EBI VETAR OD FUDBAL

:pop::pop::pop:

хеххе, ја гледам патетичноста кај вас,
ама изгледа го заборавивте интер што ви направи сред милано,кога немо=евте 3 акции да сврзите и кога 75 мин се мислевте на каде да терате,интер си ја заврши работата дома,а натпреварот на наоу камп ќе го искоментирам со 1 збор катанаџо и тоа принудено
кажи ми ти пријателе сега една работа,
ако беше мота на терен 90 мин вие сеуште ќе ја имавте таа доминација???
поздрав и научи го комплетно поимот фудбал, не е браса единствениот тим кој игра фудбал:smir:

Иди Ибра кој те ебе може ИНТЕР и без тебе:vozbud:!!!!!Додека ова срце чука додека гори за тебе секогаш сме тука ИНТЕР да ти пеееме лалалалалаалаал:vozbud:!!ОЛЕ ОЛЕЕЕЕ ОЛЕЕ ОЛЕЕЕЕ ИНТЕРРРРРРРРРРРРРР ИНТЕРРРРРРРРРР:vozbud:Овие песни ке се пеат на 22 ри во АЈРИШ

Прво и најбитно да ви честитам финале и се надевам дека ќе победите во истото :smir: ... а сега незнам зашто олку нефер издание видов и прочитав од навијачиве на Барселона али изгледа лошо го примија испаѓањево од полуфинале , само да не забраете тој досаден интер дома ви ги начука 3 комада со можност да беа малце посвесни напаѓачите можевте да примите и 5 ( али тоа од вас никој не го спомнуе пошто најверојатно не ви одговара ) друго вчера и сами видовте дека интер неферски (барем според мене ) беше осакатен со црвен картон и принуден да игра 60 и кусур минути со играч помалце а притоа да има позитива од 2 гола , па спрема тоа со кој памет вие очекуевте они да нападнат ??? ти се молим таа нервоза истурајга на флипери у маало а кој ќе се соземеш дојди овде и не треси зелени за да не ти се смее народ ... бтв да не го поништеја голот од Бојан сигурно никој немаше олку да се буни за играта на интер пошто вие ќе бевте финалисти така ? :tapp: ај не га тупите и остајтеги да се радуваат лугето ипак Финале си е Финале ... спортски поЗдрав момци

Дечки алал да ви е! Со среќа во финале ќе навивам за вас...

Незнам што очекуваат со -1 играч и 2 гола разлика да се напаѓа :uvo:
Интер одигра супер одбрана и така се добиваат големи натпревари со Одбрана а не со Напад секој го знеа тоа.:toe:
Лусио, Самуел, Маикон, Камбиасо и Занети се цареви изиграа супер цврсто, организирано и максимално борбено. И тоа е тоа. Нема шанси никој на интер да му даде повеќе од еден гол натпревар сите го знаат тоа.
Сега да се Скичмаат Лацио и Рома и Триплето е многу блиску.
Тоа што беше во 2009 Барса во 2010 ќе биде Интер.

Нормално, не сум изненаден, и по секоја здрава логика за очекување беше бар да почнат вакви шпекулации, е сега за нивно реализирање ке почекаме, мада у моментов ..... сеедно. :tv:

И официлано, Барса повеќе не е најдобрата екипа во Светот, Се со што ке може да се пофали во моментов е пласман во 4 најдобри во Европа.

Со среќа финале се надевам дека и на Баерн ќе го победите барем 2-0 среќно,а за навивачите на Барса еден мал совет ,што побрзо го прифатат поразот полесно ќе им биде,знам дека се разочарани али ова беше докас дека Барса не е најдобриот клуб кој некогаш игра во лигата на шампионите ,и дека секој од секого може да изгуби поз.:helou:

Дечки честито финале.

Сакам да кажам дека кога мота доби црвен знаев дека идеме понатану. Прво си викам еј мораше ли ова да ни се деси,ама после ми текна, абе ова е Интер, вака сигурно излегуваме двојни победници, нема шанси ваква прилика да пропуштиме.
Ама јеби га, признавам дека ми се пресекоа нозете кога кркич даде гол, па едно 10 мин ми требаа да се смирам.

И уште нешто, го виде ли некој легендана кога филе го прашува ти што мислиш за натпреварот, и при цела еуфорија вика " сепак сакам да кажам дека фудбалот е секундарна работа". :pos2::pos2:

Пике и дефинитино им бил во офсајд позиција, па сеа нека плачат за судии и нека тераат на очајни споредби на судиите со оние од Челзи - Барса лани.

621v.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom