Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки! Иаку педерско изборено финале според мое мислење со 10-0-0 формација, ама сепак финале е финале не е важно што поминало важно е што ќе се деси во Мадрид на 22ри. Се среќа!:vozbud:

Кога тебе ќе ти текне како да ја запреш Барса на Ноу Камп, ене, седни на чело на Македонската репрезентација.
Од страна секој знае да збори, нели.

GRANDE INTER GRANDE MORATTI .OVOJ COVEK ZASLUZI:vozbud::vozbud::vozbud:

moratti_festa.jpg

PEPPINO ,STETA STO NE E ZIV :(

prisco.jpg

Честито заслужено финале
Се надевам Пандев ќе го подигне пехарот
Мурињо бог!!!!

Најважно од се - немаме суспендирани играчи за финалето!

Занети ќе го крева пехарот, првпат по 45 години!!!!

У пичку матер, INTER - TE AMO, I LOVE YOU, ICH LIEBE DICH, JE T`AIME, VOLIM TE, OBICAM TE, ISKAM TE, ТЕ САКАМ!!!!!!!

Честито победа и пласман да ги скапете швабите :smir:

Forza Inter, помножено со 1000. Само тоа имам да кажам.

Нека ни е честито финалето!!!
Кај мене на улица веќе се слави. Децата (на чело со модераторот Димитар :) ) почнаа пукаат петарди...
Јас сум пре возбуден, не сакам да коментирам ништо за натпреварот па сеа следен е Баерн :)
Да живее Интер! Да живее Мурињо!!!

mahx8l.jpg

Го очекував ова.... какви глумциии.... мило ми е што ги исфрливме.... ајде останете ми поздравени и заслужено отидовме во финале :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Me izbacija od kazino vo monte carlo deka se derev ko nezdrav ali koj gi e,e francuzive posrani. Forza inter i golem pozdrav momci

Da bi imalo pravilo vo fudbalot kako vo boksot Gurdiola odma bi frlil PESKIR vo terenot. :pos2::pos2:

FINALE .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom