Еве ти друже - http://www.vest.com.mk/?ItemID=F709AC30B5D9544C97D93FB057818D01Mislev na tekstovi ili taka nesto ali nema veze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти друже - http://www.vest.com.mk/?ItemID=F709AC30B5D9544C97D93FB057818D01Mislev na tekstovi ili taka nesto ali nema veze
A да, на муабетот дека судијата намерно ја оштетил Рома, доаѓа и сликава од прва минута, кога Касано излезе сам пред голман а беше санкциониран офсајд, кој не само што не постоеше, него и пола метар беше во прашање, тоа и вчера репитицијата уз онаа линија го покажа, и оваа стопирана слика од прегледот на Медијасет ( квалитетот е тиња зашто од јутуб е земена ) :
![]()
точно е ова... сега сваќам зошто судијата не свирна два пенала за Рома...
Syn, остај ги нека плачат не ми расипувај
Патем, фан на Лацио му пишал на Ледесма: во недела губите од Интер и сите на север ќе прославуваме со палците долу
Ледесма не игра ама шо има везе. Туку сериозно, кој игра во кладилница, сега е моментот. Лацио си тепа кај што требаше да тепа, изгуби кај што требаше да изгуби. Имаат најдолга серија на калкулации во калчово оваа сезона, и нема теорија да дозволат Рома да биде прва пред Интер сега кога ништо не им треба. Пишете 2 и свиркајте си![]()
Mуабетот е, дека Сампдорија на 0-0 беше скратена од 100% шанса за гол, односно, оштетени се и они.точно е ова... сега сваќам зошто судијата не свирна два пенала за Рома...
па, па, па, па.....
Не тројна, туку квартетна круна ќе освоиме. Само да се докопам некако до сликите на овие:wink:
Не бе, уште немаш сватено, верувај![]()
Syn, остај ги нека плачат не ми расипувај
Патем, фан на Лацио му пишал на Ледесма: во недела губите од Интер и сите на север ќе прославуваме со палците долу
Ледесма не игра ама шо има везе. Туку сериозно, кој игра во кладилница, сега е моментот. Лацио си тепа кај што требаше да тепа, изгуби кај што требаше да изгуби. Имаат најдолга серија на калкулации во калчово оваа сезона, и нема теорија да дозволат Рома да биде прва пред Интер сега кога ништо не им треба. Пишете 2 и свиркајте си![]()
Mуабетот е, дека Сампдорија на 0-0 беше скратена од 100% шанса за гол, односно, оштетени се и они.
Да имаа судиите некоја намера да свират контра Рома, овој '' офсајд '' немаше да биде санкциониран, вчера репитицијата кога се покажа испадна дека пола метар е во прашање, а линискиот горе на сликата многу убаво се гледа каде е ...![]()
Немаше да ја стигне ? Па Касано не само што ја стигна, си ја смири лагано и имаше 1 на 1 ситуација со Серџо, т.е. ќе имаше, на ова видео, т.е. на стартот од истото многу убаво можеш да го видиш тоа :сакав да кажам дека не се исти грешките на несуден офсајд каде Касано и немаше да ја стигне и на другата страна два пенала... ма да повторувам не се судиските грешки главниот факор што Рома изгуби, сами се криви, плус среќа немаа![]()