Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Лацио е најмал проблем.. Та бил, та не бил за отпаѓање.. Ако треба како со Парма ќе го отпадниме.. Само работата е да останиме на тоа прво место.. Можеби Касано ќе изигра за нас.. За трансфер на лето.. И тоа перманентен! :smir:

Лацио е најмал проблем.. Та бил, та не бил за отпаѓање.. Ако треба како со Парма ќе го отпадниме.. Само работата е да останиме на тоа прво место.. Можеби Касано ќе изигра за нас.. За трансфер на лето.. И тоа перманентен! :smir:

ако дојде касано ќе биде одлично:smir:

Касано, Балотели и Матераци во еден тим :icon_lol:

ако дојде касано ќе биде одлично:smir:

Што толку сте се запнале за Касано, човекот има 27години уште малце ќе полни 28, значи уште 2-3 години ќе игра фудбал, треба некој помлад да се земе, а и Касано не е цвеќе за мирисање за скандали и такви работи.:toe:

Силва(Валенсија)
Агуеро(Атлетико М.)
Торес(Ливерпул)
:smir:

Тие би биле идеални за Интер и според годините и според играта што ја прикажуваат, мада Агуеро оваа година нема нешо позабележителна игра, ама мислам дека дечкото вреди.

Што толку сте се запнале за Касано, човекот има 27години уште малце ќе полни 28, значи уште 2-3 години ќе игра фудбал, треба некој помлад да се земе, а и Касано не е цвеќе за мирисање за скандали и такви работи.:toe:

Силва(Валенсија)
Агуеро(Атлетико М.)
Торес(Ливерпул)
:smir:

Тие би биле идеални за Интер и според годините и според играта што ја прикажуваат, мада Агуеро оваа година нема нешо позабележителна игра, ама мислам дека дечкото вреди.
касано е многу квалитетен играч, и 27 год. не е баш многу год.
агуеро не е баш некој силен играч кој одговара за играта на интер,има брзина ама нема снага + не е во некоја добра форма сезонава,
торес може ама прво треба а му се погледне неговата медицинска историја,многу се повредува:salut:

а ние најдобро ќе биди да се фокусираме за со барселона бидејќи ќе не чека пекол на камп ноу..што ќе направи денес рома да не се секираме бидејќи секогаш кога се замараме со противникот секогаш победува поради тоа оставете на касано ,пацини и другарчињата да ја решат состојбата за нас:smir:....а ние да му покажиме на каталонците како се игра со срце за еден тим и да стигнеме до големото финале...(од Каталонија се гледа Мадрид):helou:

касано е многу квалитетен играч, и 27 год. не е баш многу год.
агуеро не е баш некој силен играч кој одговара за играта на интер,има брзина ама нема снага + не е во некоја добра форма сезонава,
торес може ама прво треба а му се погледне неговата медицинска историја,многу се повредува:salut:
Врв на кариерата на Касано е во Рома, од Реал па натаму не ме импресионирал како играч, се гледа и по постигнати голови, а и друго е да се игра во Сампдорија, друго во некој голем клуб како Интер или Реал, ете во Реал ко играше не се наигра, немаше повеќе од 5гола постигнати, значи не е тој за во “голем’’ клуб...мада зависи и од формата на играчот

....а овие што ги напоменав играчи, тие тек почнуваат со нивните кариери, така да кој и да се земи нема да биди никаква грешка, ќе ни треба играч за во напад.

Чоеци што направивме за собиранка?Ке се збираме ли ? :helou:

Уште нешто...мене моментално малце ми е нереално ова со касано(иако имам желба да дојде) ама сигурен сум дека нема да ги прикажува истите перформанси од самп бидејќи ќе нема голема слобода во замислата на Мур..Торес можиме да го сонуваме..(и не знам што сте запнале сите за торес кога знаете дека нема никакви шанси да дојде..па и јувенташите па тие насјмешни се ,како можи да очекуваат кај нив да дојде,со што мислат да го привлечат ..со убавиот фудбал,со трофеите,со конкурентиот тим,абе ајде како можат такви очекувања да имаат....и дел од другите фан клубови..значи секоја заинтересираност за торес се знае дека нема никаков ефект бидејќи тој одамна по 50 пати има изјавувано кој е неговиот дом и сигурно ако замини од ливерпул нема да дојди во италија а посебно во јувентус)...

Уште нешто...мене моментално малце ми е нереално ова со касано(иако имам желба да дојде) ама сигурен сум дека нема да ги прикажува истите перформанси од самп бидејќи ќе нема голема слобода во замислата на Мур..Торес можиме да го сонуваме..(и не знам што сте запнале сите за торес кога знаете дека нема никакви шанси да дојде..па и јувенташите па тие насјмешни се ,како можи да очекуваат кај нив да дојде,со што мислат да го привлечат ..со убавиот фудбал,со трофеите,со конкурентиот тим,абе ајде како можат такви очекувања да имаат....и дел од другите фан клубови..значи секоја заинтересираност за торес се знае дека нема никаков ефект бидејќи тој одамна по 50 пати има изјавувано кој е неговиот дом и сигурно ако замини од ливерпул нема да дојди во италија а посебно во јувентус)...

Торес многу пати има изјавувано дека сака да ја продолжи кариерата во Италија.

А сега ако не дојде, кога сме меѓу топ 4 најдобри клуба во светот, не знам кога би дошол... Како додатен + во наша полза е неиграњето на Ливерпул во ЛШ, а и заминувањето на Рафа Бенитез (најверојатно во Губентус).

Ако се фрлат повеќе парички за него има и оро да игра не само што ќе направи трансфер

Грешка си, Мурињо тоа го рече лани при крајот на сезоната, кога веќе и математички беше невозможно Рома/Милан/Јубенутс да освојат нешто. Никад нема спомнато на почеток на сезона, ко што рече и Син, во еден наврат дури и спомна дека не треба Рома да се отпишува од битката за Скудетото.

јас имам слушнато изјава каде Мурињо кажува дека Рома имаат една од најдобрите средини и еден од ретките кој на почетокот на сезоната кажа дека и Рома ќе се борат за титула, но воедно и додаде дека ќе се погрижи за оваа година Интер,Рома и Милан да останат без титула

За наредната сезона не треба да праиме многу замени.
Да купиме прва резерва за Цезар,да ги продадеме непотребните(и Балотели),да купиме нов напаѓач во средни години кој не би се бунел да биде резерва и то.А да...Балотели плус доплата за Фабрегас..и то.
Лев бек не ни треба,Занети ќе игра лев бек,нема место за него во новата со новата формација,а да не игра,нема шанси.

Цез.
Маи.---Лус.---Сам.---Зан.
Кам.
Фаб.---Сна.
Ето.---Мил.---Пан.

Измени:новиот голман,Киву,Сантон,еден од Кор./Мат. или ниеден(да зееме нов резерва централен),Станкович,Мота,Марига,новиот напаѓач,Арна(или ако си иде,Дестро).

Но прво да освоиме Treble па за наредната сезона после ќе збориме...:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom