Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
26990_1394443751595_1547246414_1005525_4404455_n.jpg

:hehehe: :hehehe:

Иначе на би вака утре...

--------------------------Milito----------------------------
--------------Eto'o-----------------Pandev--------------
-------------------------Sneijder--------------------------
------------Stankovic---------Cambiasso-------------
J.Zanetti-----Samuel-----Lucio-----------Maicon-
-----------------------Julio Cesar-------------------------

• Ми се допаѓа
Reactions: @ki
Tutti pazzi per Materazzi!!!! :olee:

Навистина ова не е можно.Нов сум на форумов и страствен навивач сум на ИНТЕР од 1991година.Денес влегов во фан клубот ЈУВЕНТУС и не можев да издржам од постовите на нивните фанови со сите нивни глупости.На некои од нивните постови им оставив некое коментарче од типот:
1.Ако барате тренер ви го препорачувам АМДИ БАЈРАМ,
2.Ако го барате торес како засилување,им реков дека им е недостапен туку можат да го купат ИБРАИМИ од Шалке.

Сега пробав да влезам да им оставам некој коментар и гледам баниран сум!!!!!!
Скапаници невидени се јувентус....

Навистина ова не е можно.Нов сум на форумов и страствен навивач сум на ИНТЕР од 1991година.Денес влегов во фан клубот ЈУВЕНТУС и не можев да издржам од постовите на нивните фанови со сите нивни глупости.На некои од нивните постови им оставив некое коментарче од типот:
1.Ако барате тренер ви го препорачувам АМДИ БАЈРАМ,
2.Ако го барате торес како засилување,им реков дека им е недостапен туку можат да го купат ИБРАИМИ од Шалке.

Сега пробав да влезам да им оставам некој коментар и гледам баниран сум!!!!!!
Скапаници невидени се јувентус....

E па, правила, правила... значи од овде смееш да ги реметиш а на нивни фан-клуб (ма да ако не си барал ајвар не знам што си барал таму...) не смееш. Патем, имаш и тема за дербито. И прогледај им малку низ прсти, не се тие криви, и тие не сакаат...

:pos2::pos2:

Good one!

E па, правила, правила... значи од овде смееш да ги реметиш а на нивни фан-клуб (ма да ако не си барал ајвар не знам што си барал таму...) не смееш. Патем, имаш и тема за дербито. И прогледај им малку низ прсти, не се тие криви, и тие не сакаат...

:pos2::pos2:

Good one!

Blagodaram!!!!!

Ова ти се вика комплекси:toe:!!!!!!!! - Фановите на Јуве со подршка за Рома:tapp:Сеа и за Рома почнаа да навиваат само за да не биде Интер шампион:toe:- http://www.sportdenes.com/index.php...23-14-19&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6

Па така иде тоа во Италија, Милан кога ќе прими гол, навивачите на Интер го прославуваат и обратно, исто е и кај Рома и Лацио. Зошто и фановите на Јуве да не навиваат за Рома... најомразен тим им е Интер, али џабе им е, се знае кој ќе биде шампион... Форза Интер

Па така иде тоа во Италија, Милан кога ќе прими гол, навивачите на Интер го прославуваат и обратно, исто е и кај Рома и Лацио. Зошто и фановите на Јуве да не навиваат за Рома... најомразен тим им е Интер, али џабе им е, се знае кој ќе биде шампион... Форза Интер

Навистина уште сонуваат овие Ѓубраџииве ЃУБРЕНТУС,сега навиваат за нивниот најлут ривал РОМА која до вчера не можеа да ја смислат,зошто за нив само клубови кои ги почитуваат се Торино(втора лига) и МИЛАН(пензионери).
Море ај утре една петарда да им закачиме за да се засрамат додека се живи.Уф скапаници невидени..

Ова ти се вика комплекси:toe:!!!!!!!! - Фановите на Јуве со подршка за Рома:tapp:Сеа и за Рома почнаа да навиваат само за да не биде Интер шампион:toe:- http://www.sportdenes.com/index.php...23-14-19&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6

Незнам дали да се смеам или плачам, ова ти се вика тежок комплекс, А утре што ми е мерак една петарда да им удриме на Ѓубрентус па да не знаат што ги снашло. Деки гледам се опоравил, али некако ме влече Мота наместо наместо него:toe:... но ајде ке видиме Жозе знае најдобро...

Бранко ми пиша на фејсбук дека утре Интер оди во директен пренос со негов коментар.Му викам ај утре една петарда да им пукнеме и доста е, и тој ми вика ДАЈ БОЖЕ, ДАЈ БОЖЕ.Ѕвер е бране :vozbud:

Бранко ми пиша на фејсбук дека утре Интер оди во директен пренос со негов коментар.Му викам ај утре една петарда да им пукнеме и доста е, и тој ми вика ДАЈ БОЖЕ, ДАЈ БОЖЕ.Ѕвер е бране :vozbud:
Браво за Бране и за тебе за информацијава.Ајде една петарда и нека одат под ладен туш.

Повикани за дуелот со јувентус:

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Само не ми е јасно зошто го нема Киву?

Судија на мечот:Antonio Damato

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+OiNQrIH5KiBm.jpg

Повикани за дуелот со јувентус:

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Само не ми е јасно зошто го нема Киву?

Судија на мечот:Antonio Damato

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+OiNQrIH5KiBm.jpg

Kivu ima par zolti kartoni,zatoa nema da igra!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom