hotmail
GiO
- Член од
- 1 февруари 2008
- Мислења
- 1.333
- Поени од реакции
- 426
CSKA - INTER = 0:3
Конечен резултат снаидер гаѓа сигурно.:wink:
за малку а :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CSKA - INTER = 0:3
Конечен резултат снаидер гаѓа сигурно.:wink:
Гледајте в сабота како се запира Барселона и ќе научите што треба да направите на 20 април.Инаку сега в сабота ве чека тешко гостувањемдоколку овде тепате правите голем чекор кон освојување на титулата.
секогаш сум навивал во Ел Класико за Барса, гледајќи како неутралец, од проста причина што играле боље фудбал... од времето на Ривалдо, Роналдињо, сега Меси... али овојпат ќе сменам - НАВИВАМ ЗА РЕАЛ МАДРИД... мора да се сопре таа мелница наречена БАРСЕЛОНА... и да не ја сопре Реал... само ќе ја повреди, а Интер ќе ја дотолчи... затоа РЕАЛ ја имате мојата поддршка :smir:Видовме лани од Челзи. Реал и да ја запре и да ја победи, ние не можеме да играме на тој начин многу сме различниСлични сме на Челзи како екипа па можеби ако имаме среќа ќе се повтори ланското нивно полуфинале, без Оребро
![]()
Енивеј, ќе навивам за Реал, како и секогаш.
Мур се израмни со Херера - интересно е што кога Херера го направил тоа, Интер биле прваци во Европа.Five consecutive victories, like Helenio Herrera's Great Inter side