Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
честитам полу финале каде шо ке се сретните со шпанска барселона но ни малку нема да ви биде лесно:smir:

не ни сакам да помислам што не чека со барса :S :S не се ни оптеретувам до 20 , најбитно сега е виола ... не би требало да имаме проблеми со нив , кога ни требале бодови сме ги добивале од оваа екипа одамна :) :) a и редно е да победиме во гости. за составот очекувам да биде ист ко тој против болоња само киву би требало да стартува. можно е и самуел да одмори

Дечки мора да праиме собиранка со Барса:toe:,ке биде возбудливо а најважно е што коа се собираме стално тепаме:toe:

juvemerdary2.jpg

:pos2::pos2::pos2:

Мора да се збереме за со Барса,без вас не гледам :kesa:

Вчера пишав дека очекувам победа и тоа и се случи. Не го гледав за жал убаво цел меч (јбг колоквиуми), но важно е дека одбраната на последниве 4 меча во ЛШ прими само 1 гол и тоа по грешка на Цезар.

Против Барса контра - игра е или постојани физички дуели (како што играа Челзи) или постојан пресинг и трчање цели 90 минути (Реал на првиот дуел сезонава на Камп Ноу), или во краен случај ЈСП:)

Од друга страна со Пандев и Снајдер технички Интер може да парира колку толку за разлика од игра со Мота, Мунтари, Камбијасо, Марига и останат згуснат среден ред.

Сега е приоритет победа во Фиренца и ништо друго.

Честитам полу-финале. Само напред.:helou:

Само ова е лекот за Меси, што би рекол еден тренер :pos:

gun-bullet.jpg

прочитај те ја оценкава за мунтари
Muntari: N/A - Managed not to get himself sent off in the five minutes he was on the pitch.
:pos2:

Гледајте в сабота како се запира Барселона и ќе научите што треба да направите на 20 април.Инаку сега в сабота ве чека тешко гостувањемдоколку овде тепате правите голем чекор кон освојување на титулата.

Коефициентите за Интер-Барса се извадени.
за победа на Интер на првата средба 3,00коефициент
за нерешено 3,20
за победа на Барса 2,20
Ке биде штрумфастично:)

Гледајте в сабота како се запира Барселона и ќе научите што треба да направите на 20 април.Инаку сега в сабота ве чека тешко гостувањемдоколку овде тепате правите голем чекор кон освојување на титулата.

Видовме лани од Челзи. Реал и да ја запре и да ја победи, ние не можеме да играме на тој начин многу сме различни :) Слични сме на Челзи како екипа па можеби ако имаме среќа ќе се повтори ланското нивно полуфинале, без Оребро :)

Енивеј, ќе навивам за Реал, како и секогаш.

Видовме лани од Челзи. Реал и да ја запре и да ја победи, ние не можеме да играме на тој начин многу сме различни :) Слични сме на Челзи како екипа па можеби ако имаме среќа ќе се повтори ланското нивно полуфинале, без Оребро :)

Енивеј, ќе навивам за Реал, како и секогаш.
секогаш сум навивал во Ел Класико за Барса, гледајќи како неутралец, од проста причина што играле боље фудбал... од времето на Ривалдо, Роналдињо, сега Меси... али овојпат ќе сменам - НАВИВАМ ЗА РЕАЛ МАДРИД... мора да се сопре таа мелница наречена БАРСЕЛОНА... и да не ја сопре Реал... само ќе ја повреди, а Интер ќе ја дотолчи... затоа РЕАЛ ја имате мојата поддршка :smir:

Five consecutive victories, like Helenio Herrera's Great Inter side
Мур се израмни со Херера - интересно е што кога Херера го направил тоа, Интер биле прваци во Европа.
Мурињо направи и друг рекорд, прв тренер кој со 3 различни тима влегол во полуфинале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom