Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајмо дечки! Да благословам и јас пред почетокот! Одиме не победа на вечерва и дај нека даде веќе еднаш Пандев гол за нас во ЛШ!

FORZA RAGAZZZZZZIIIIII!

Уште од 1 секунда почнаа гафовите!

`Кај Интер ги нема Лусио и Мота. И двајцата се повредени`!:vozbud::vozbud::vozbud:

Не се нормални со ова комбинираниов пренос... среќа имам сателитска па си ја гледам Интер на раат со екстра слика...

дајте линк бе... мамицу им ебам кретени невидени...

Кој кур најавуваат интер коа комбиниран ми даваат...

Остај 1 утакмица, не ги јеби двете...

Идиотизам!

Матераци доби жолт, а тек је 15 минута.. :tapp:

Се надевам ќе се запнат уште од почеток и ќе гледаат да дадат што повеќе гола. Не за друго, да не се мачат толку и играчите, и навивачите на реваншот :).
Умбра гледај си на SKY SPORT, Канал 5 сака со еден коментатор два натпревари комбинирано да пренесува...да се намало осет кога се прават глупости. подобро цел натпревар нека го пренесуваат Арсенал -Барселона, никој нема да им биде револтиран, одколку ваква глупост.
Јас ја гледам Интер - ЦСКА на SKY SPORT , na Sky Italija.

Матераци доби жолт, а тек је 15 минута.. :tapp:
Budalstite na Murinjo nekogas granici im nema, sto fajde najde da go igra Marko Materazzi, pa ovaa ne e KUP na Italija.
Stankovic i Materazii voopsto nemutrebase takov luksus.

Се заборавија овие на Канал 5.

ИбраКадабра еве ти линк.

Јас гледам пренос и повремено пуштам на Канал 5 да видам што даваат... еден куп работи промашија...

По глупа телевизија од Канал5 неам видено, што ја најавуваат интер коа сеа даваат комбинирано, една аслална акција не видов на Интер Цска катастрофа:tapp:

Снајдер е ужас првово, ужас ...

1-0 е премија :)

Реално, немаме никакви проблеми во одбрана, ама мора да се запне посилно и да се даде тој гол. Браќава Руси си играат дефанзива а немаат контра, така да нема од што да се плашиме, мора да се тргне на тој гол.

Да му се плукнам јас во преносов на овие. Две утакмици ги заебаја,ц ц ц ц.
Ништо, второво на стрим ќе се гледа.
И ајде да запниме у пм.
П.С ИоСоно слабо машко смајлина денеска, зато не ни оди!!!

Снајдер е ужас првово, ужас ...

Eх сега и ти...

Да, неколку паса му беа катастрофа, особено долгине, но не можеш да речеш дека е ужас. Ужас е Занети, зошто Красич го поминува како брз воз. Мора таму Занети да има поддршка од уште еден играч, зошто Србинов лесно проаѓа.

По глупа телевизија од Канал5 неам видено, што ја најавуваат интер коа сеа даваат комбинирано, една аслална акција не видов на Интер Цска катастрофа:tapp:

На крајот и најдобрата шанса ја промашија, комбинација помеѓу Пандев - Снајдер - Милито, само Снајдер ја покака на крајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom