Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Нешто интересно последните 10 кола Јувентус има освоено повеќе поени од Интер.Значи трагедија сме последните 10 кола.Рома не ни сметавме на - колку сме сега се на 1 бод.
Милан добро е што е трагичен инаку не минеше.Рома ако играше на почетокаот како сега 1 ке беа.
Инаку друго интересно 10 гола на Ето му имат донесено повеќе бодоби на Интер 17 а тие на Милито 14.

Друго со ЦСКА ќе било тренинг натпревар извинете ама тренинг екипа не стига во четврт финале.Пробнозирам 1-0 или нерешено.

А Бурдисо нека си е во Рома на полувреме вчера го провоцирал на Мурињо а и највесел беше вчера.Што му е крив Мурињо за киксовите што ги правеше.Интер му даде многу шанси но човекот си беше киксер.

Во рок од месец дена иначе, Цезар во два клучни натпревари прави 2 кардинални грешки, првата му беше со Челзи дома, втората вчера ... :toe:

Ништо, не ми се ризикува да договориме а да не поебат у последен момент со Арсенал - Барса .
Со Жаре се договорив за наредната, реваншот, и онака ке се игра порано тој меч, од 6, па ке си имаме гарант дека ке го гледаме и дека тоа ке биде изборот на Канал 5.

Иначе. во право е Мите, далеку е ова од лесен меч со оглед на фактот дека ЦСКА се квалификуваа во најдобри 8 во Европа што не е случајност.
Моја желба е победа, било каква, слично ко со Челзи, па гости притисокот да биде врз нив, да имаат товар у нозе и да тераат со онаа помисла дека несмеат да примат гол со кој ке си кажат едно лагано '' чао '' на ЛШ, .

Ништо, не ми се ризикува да договориме а да не поебат у последен момент со Арсенал - Барса .
Со Жаре се договорив за наредната, реваншот, и онака ке се игра порано тој меч, од 6, па ке си имаме гарант дека ке го гледаме и дека тоа ке биде изборот на Канал 5.
баш ќе биде добро да не поебат, ние во Велес веќе се спремаме :)

инаку кај младинците овака стојат работите

ББилан - 45
Интер - 41(2 утакмици помалку)
Аталанта -41
Удинезе - 36
Мантова - 33

Кога сме кај Младинците, победиле со 1-0 со голот на Дестро... растура малиов...

Дестро е прв стрелец со 12 гола.
а Арнаутович има 1 гол.

Може ке звучам глупо али ја би му дал шанса на Дестро сеа со Болоња , чим Балотели е отпишан,ето суспендиран итн итн ....Арнаутович може да игра крилно

12033530.png
47783735.png

како ги фаќам иксовите на ббилан :tv:

Дестро не, Арна да, уз Милито и Пандев у прв тим, милина ... :toe:

Него, комшииве пак кикс направија, добро е ова за Интер, немаат товар од две екипи позади, колку толку, се намалува притисокот.

баш ќе биде добро да не поебат, ние во Велес веќе се спремаме :)

инаку кај младинците овака стојат работите

ББилан - 45
Интер - 41(2 утакмици помалку)
Аталанта -41
Удинезе - 36
Мантова - 33

абе каде наоѓаш табела... дај кажи Рома кое се, стварно незнам

Може ке звучам глупо али ја би му дал шанса на Дестро сеа со Болоња , чим Балотели е отпишан,ето суспендиран итн итн ....Арнаутович може да игра крилно

Jas uste od sega ocekuvam Julio Donati da bide del od tie sto ke bidat povikani za duelot so Bologna , so ogled na faktot deka nema igrat nitu Maicon nitu Zaneti . Spored mene rizicno bi bil ako Murinho se resi na taa pozicia ( desen bek ) da go igra Cordoba .

Jas vaka ocekuvam za so Bologna.

JC

Donati ( cordoba) Matrix ( Cordoba ) Samuel Chivu
Stankovic Cambiaso Thiago Motta
Sneijder
Pandev Milito

P.S. Prvo da pomine Cska pa posle da zboruvame za Bologna

^Ја па мислам дека Кордоба гарант ке си игра десно, чим Мур го тераше ко лев бек неколку утакмици, не глеам причина зашто да не го игра и ко десен, бар колку толку боље ке изигра гарант со оглед дека е деснак.
Матрикс ке го глеаме уз Самуел во одбрана, е сеа једино што е под знак прашалник е формацијата, дали со 2ца напаѓачи ке игра или со тројца, т.е. еден истурен и двајца крила/полушпицови, сеедно.

^Ја па мислам дека Кордоба гарант ке си игра десно, чим Мур го тераше ко лев бек неколку утакмици, не глеам причина зашто да не го игра и ко десен, бар колку толку боље ке изигра гарант со оглед дека е деснак.
Матрикс ке го глеаме уз Самуел во одбрана, е сеа једино што е под знак прашалник е формацијата, дали со 2ца напаѓачи ке игра или со тројца, т.е. еден истурен и двајца крила/полушпицови, сеедно.

Sigurno tuka mislis na Quaresma ili Arnautovic. Sepak jas bise odlucil za Donati zatoa sto spored mene na natprevarot za Kup ne mi teknuva so koj igravme Livorno ( ne me fakaj za zbor) izigra perfekto zosto da ne mu se dade sansa da igra povtorno na pozicia koga mozese Santon moze i ovoj.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom