Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Остајте не ги реметите, вчера од премногу возбуда незнаеа што пишуваат :smir:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Toa бар за мене ке биде поголемо изненадување и од пораз на Интер дома од Ливорно со што тоа би бил и прв пораз на Мур на домашен терен по 8 години.
Да се цитирам од вчера, кога му реплицирав на Грејт кој рече дека голема е веројатноста да прокоцкаат денес некој бод поради возбуда.
И уште стојам на ова, Милан од 2003/2004 немаат осетено како е да си во борба за Скудетото, и 6 години во овој дел од годината не го осетиле врвот, така да ова за мене е поголемо изненадување и од евентуален пораз на Мурињо дома од Ливорно.

Заслужија да се први, сериозен сум, и само она среќно соѕвездие под кое е роден Мурињо е причина зашто работите на табелата се вакви какви што се.

Од мечот со Ливорно очекувам друга слика и веќе конечно да ја започнат онаа серија на победи со која ке ја освојат титулата, овој поклон од денес мора да се искористи во остатокот од сезоната.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Говнана од фан клуб Шиттер за време на утакмицата седеа пред телевизор и се молеа Милан да не тепа сега :drk: од радост :tapp: Ви е*ам тоа патетичните створења.:tv:
Па ти цела сезона седиш пред телевизор и чекаш да изгубат Интер али џабе. :tv:
:pos: :pos: :pos: :pos:

InTeR FaN :zver: Го закопа 10 метра под земја :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.789
Кај мене Милан наплати за се денеска! :back:

П.С. Кој беа тие од Милан што денеска прогнозираа прво место?
Ги нема нешто... можеш некој потпис да собереш кај нив на фан-клуб, ама јубенташите кои навиваа за Милан ми се многу поинтересни :pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Абе сеа доаѓам од стадион,глеам 1-1 миланезиве :pos2:,па реков ја нема да победат тие се аматери за мене:toe:.Чим на еден Киево му даваат гол во 91 минута тогаш нема потреба од паника,Милан ке почека малце за 1 место јбг не е се така лесно:toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
За тие што ги интересира, еве што не очекува во понатамошниот тек на сезоната:

24 Март: Интер - Ливорно
27 Март: Рома - Интер
3 Април: Интер - Болоња
10 Април: Фиорентина - Интер
17 Април: Интер - Јувентус
25 Април: Интер - Аталанта
2 Мај: Лацио - Интер
9 Мај: Интер - Киево
16 Мај: Сиена - Интер

Додека Милан игра со Сампдорија, Палермо и Џенова на гости во четири кола.

Настрана патетиците, од нашиов распоред једино тешко гостување гледам во Рим против Рома, иако последниве години таму имаме скор од 8-1 (од прилика).

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Греота е овој SASUKE бе .... Којзнае кој ремет го пие на школо , комплекси има типот од Интер :tv::tv::tv:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Него остајте тоа што Мансини немал мозок и слично, фалеше многу, ептен малце да се запише на листа на стрелци и со тоа да им донесе победа на Милан, а добро памтам дека ја пцуев управата у Јануар кога отстапија играч на екипа која е и директен конкурент за титулата.

Еве, Пато денес се повреди, без Мансини ке немаа и здрава замена за него десно, ке мораа со Хунтелар да тераат или евентуално Сидорф да се префрлеше десно, и да влезеше некој од средина.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ајде тазе потписи...

Одо???? Нека ми каже уште еднаш некој дека Одо знаел макар и одбрана да игра ќе го отерам таму кај што не треба.Фавали што да се каже за него,кажано е се.Замброта дрво над дрвата......тоа е тоа со овие играчи шампион не се станува.

И јас викам тоа :pos:

Имаме уште една шанса.
За 2 кола е РОМА - Шинтер. То е чисти кец и Милан си се искачува на првото место од табелата.

И кога стана од спиење утоп пижамите :pos:

Ах бре патетики во раскош се Ббиланезиве :tapp:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Знае ли некој дали Интер некогаш воопшто освоил тројна титула?
Или било кој Италијански тим? И кога било тоа?
Оти обично годиниве памтам се земаше или скудето или лига на шампиони, додека големиве клубови слабо го играа купот..
Баш ме интересира дали се случило ова некогаш..

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Фламини да се викаше Мунтари дсенеска 3 црвени ќе добиеше овој последниот старт кога му дадоа жолт за во затвор старт беше за малку на 3 места ќе му скршеше нога.Заради вакви толерирани играчи се случуват случаи како Рамзи.Погруб играч немам видено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom