Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.033
- Поени од реакции
- 61.970
Незнам колку е вистина го најдов во фан клуб Јуве
Штом си го нашол на фан-клуб Јуве, вистина е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам колку е вистина го најдов во фан клуб Јуве
А и оние со знамињата го испотија максимално, можеа едно до две знамиња да стаат, не 100 ебате, смешно изгледаме, сериозен сум.
Знае ли некој дефинтивно дали ке има пренос на телма?Рома - Интер сабота во 18.00 на Олимпико.
Каква утакмица.. Рома на само четири бода зад нас на преполниот Олипмпико со желба за победа.. Победа тука и кикс на Милан со Лацио дефинитивно значи до крајот борба за 2, 3 и 4 место.
Рома ќе плати за се!!
Каква ЦСКА какви бакрачи, тука очекувам прв состав и победа!!
П.С. Гол на Кваресма и ќе има![]()
Поздрави го КЕПКЕ од мене.... па да се соберемеЗнаеш шо може да е проблем, исти ден играат и Арсенал - Барса, незнам дали Канал 5 ке тераат пак со само 1 меч или ке одат на 2, ке правам муабет со тој Жаре што беше на масата позади нас и ке пишам на форум, ја знаеш дека сум За.
Ај се надеваме дека Бранко ке среди таму да се дава ИнтерНајверојатно нема да име пренос Интер,а би требало да ја даваат,пошо утакмица на сезоната е за Интер и Рома !!
Ако ја даваат,топоини,а ако не кој како ке се снајде,ама мора да се гледа таа утакмица !
Шо се замараш чоече, еве ти една апсолутна вистинаНезнам колку е вистина го најдов во фан клуб Јуве
Oстајси нека фантазираат и нека изгледаат еее баш вакаAntonio Giraudo was convicted on charges of criminal association and sports fraud by a Naples court.
Pa ti si ZVERR!! :pos2::pos2:Интер први,Јован Павле 2, ......Бенедикт 16 , Милан 17 ...:tv: