Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Рома - Интер сабота во 18.00 на Олимпико.
Каква утакмица.. Рома на само четири бода зад нас на преполниот Олипмпико со желба за победа.. Победа тука и кикс на Милан со Лацио дефинитивно значи до крајот борба за 2, 3 и 4 место.
Рома ќе плати за се!!
Каква ЦСКА какви бакрачи, тука очекувам прв состав и победа!!

П.С. Гол на Кваресма и ќе има :drk:

А и оние со знамињата го испотија максимално, можеа едно до две знамиња да стаат, не 100 ебате, смешно изгледаме, сериозен сум.

Фалат уште Кенијците на Марига :)

И мене ме нервира ова со знамињата, станува посмешно од коментарите на нашине на трач.ком. Ставете едно знаме и дресови се носат од Интер, ебате беља...

Рома - Интер сабота во 18.00 на Олимпико.
Каква утакмица.. Рома на само четири бода зад нас на преполниот Олипмпико со желба за победа.. Победа тука и кикс на Милан со Лацио дефинитивно значи до крајот борба за 2, 3 и 4 место.
Рома ќе плати за се!!
Каква ЦСКА какви бакрачи, тука очекувам прв состав и победа!!

П.С. Гол на Кваресма и ќе има :drk:
Знае ли некој дефинтивно дали ке има пренос на телма?

Интер први,Јован Павле 2, ......Бенедикт 16 , Милан 17 ...:tv:

Во последните 12 натпревари на Олимпико, Рома во првенството има 11 победи и еден нерешен резултат!
Коефициентот за победа на Интер е 2.6 !
Ќе биде лудо во сабота..

Знаеш шо може да е проблем, исти ден играат и Арсенал - Барса, незнам дали Канал 5 ке тераат пак со само 1 меч или ке одат на 2, ке правам муабет со тој Жаре што беше на масата позади нас и ке пишам на форум, ја знаеш дека сум За.
Поздрави го КЕПКЕ од мене.... па да се собереме

Најверојатно нема да име пренос Интер,а би требало да ја даваат,пошо утакмица на сезоната е за Интер и Рома !!

Ако ја даваат,топоини,а ако не кој како ке се снајде,ама мора да се гледа таа утакмица !

Најверојатно нема да име пренос Интер,а би требало да ја даваат,пошо утакмица на сезоната е за Интер и Рома !!

Ако ја даваат,топоини,а ако не кој како ке се снајде,ама мора да се гледа таа утакмица !
Ај се надеваме дека Бранко ке среди таму да се дава Интер:toe:,ова е дерби мора да иде на телма. Интер канал е ова нема заебанција:wink:

FC+Internazionale+Milano+v+Livorno+Calcio+1CPp0g61JoXl.jpg

Priceless

Незнам колку е вистина го најдов во фан клуб Јуве
Шо се замараш чоече, еве ти една апсолутна вистина
Antonio Giraudo was convicted on charges of criminal association and sports fraud by a Naples court.
Oстајси нека фантазираат и нека изгледаат еее баш вака

:tv:

Имаш некоја друга идеја шо им остана у оваа мизерија ? :wink: Секогаш ке најдат утеха во светот на бајките ...... и ајварот, многу јасно.

Прилично млитав почеток на натпреварот, одбраната не беше на ниво, но разбирливо со оглед на тоа дека Киву се врати по толку време, а и МАтераци и Кордоба се далеку од стандардни сезонава.

Конечно Ето покажа зошто е доведен и погоди во вистинско време, а потоа и прекрасен гол со ножички.

Пандев солидно изигра, а и Кварезма за првпат по долго време немав причина да го пцујам:)

Ајде во Рим со победа да разрешат дилемите, а и нерешено не би било трагично.

Штотуку добив известување дека мечот Рома - Интер нема да оди во живо него ке биде пренесуван како снимка од 20:45, па ако сакате идете на telma.com.mk и потурете се од мејлови.

Кој момент чоече, пренесуеш италијанско а не ти иде во живо мечот на сезоната, кога се одлучува шампионот ... да, знам, нема логика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom