Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
ај извињавам се, гледам дека ве боли
Eдна причина кажи зашто би не болело ? Не, сериозно, една ...
Втори се на табела ? Елиминирани се од ЛШ ? ... Една причина, само една. :)
Одењето на Ибра не болеше, а не па ова.

Јас да ви кажам не сум разочаран од потегот на Балотели никогаш не сум го ценел.
Сега сум за на негово место да му се даде шанса на Матиа Десро младински репрезентативец.Или на Романецот Алибец.
Еве му го последниот меч.Со омилениот тим на неуронот.

Јас да ви кажам не сум разочаран од потегот на Балотели никогаш не сум го ценел.
Сега сум за на негово место да му се даде шанса на Матиа Десро младински репрезентативец.Или на Романецот Алибец.
Еве му го последниот меч.Со омилениот тим на неуронот.

Ѕверчиња. :tv:

Погледнете ги при крајот како се фаќаат. Сомнителни се малце. :pos:

Дестро и Алибец се голема иднина на Интер. Особено вториов на кого многу се смета. Сигурно со поголема желба би настапиле за Интер, и сигурно каде-каде повеќе го сакаат Интер, отколку Балотели.

Иако можеби се далеку поинфериорни во однос на Балотели кога станува збор за талент, физички предиспозиции, и сите оние додатни фудбалски работи (како техника, брзина, шут и сл...), она што се важи е “срце на терен“. Кај Балотели повеќе може да видиме око на терен (како што беше случајот против Фиорентина)!

Денеска му е роденден на Самуел...па нека му е честит роденденот и да се пензионира во Интер !!!:pipi:

Нека му е честит роденденот на Самуел еден од моите омилени играчи.
Уште нешто за случајот Балотели сега сум да му се даде повеќе шанса на Арнаутович барем човекот се утепа од молење да дојде во Интер има огромен тален само да го разделат од цимерот и ќе биде супер.
Овој потег обичен играч не го може сигурно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom