D-r-ot
од поликлиника
Овој потег го може Арнаутовиќ само за играчи под 21 година. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој потег го може Арнаутовиќ само за играчи под 21 година.![]()
Овој потег го може Арнаутовиќ само за играчи под 21 година.![]()
Абе преку кур и Балотели и Арнаутович . Дај летово да здрвиме некој бомбастичен трансфер а не овој циганов ќе го молиме да игра . Ете тука сите спомнавте по некој топ играч , а на ова циганчево , доста му беше , па овој менаџеров уште го брани , го заебале , мало дете е Марио има 19 па го заебале не разбирал , а разбира кога дава изјави кој не му доликуваат и да касни на тренинг и ред други глупости
Арна не добива вистинска шанса во Интер,додека би ја добил би се покажал далеку подобро од котлето :wink:
Видовме со Сиена кога се кршеше резултатот како одигра,како што Мурињо му го зацртал и му го кажал тоа,дури и го намести голот за 3-3.
Верувам во Арна,го имам тоа кажано 100 пати,само треба да добие вистинска шанса..
Раиола го знаеме ваљда сите какво говедо,не треба да се трошат зборови на него,пошо не е вреден за тоа.Ако дојде време да се шитне Балотели,а јас го сметам веке за шитнат,тоа нема да биде Милан,остајте вие у фан-клуб Пацери што си прават јаки филмчиња,Морати,а поготово Мурињо нема теоретски шанси да го пуштат кај најголемиот конкурент во Италија и градски ривал,поминаа тие времиња кога се даваа играчите како шекер и сол за извоз,други времиња се ова,немаме глуп тренер да го пушти таму котлето.
Ако си оди,а 99,9% си оди,јас да сум Морати би го шитнал на Сити,или пак трампа со Тевез...како само би се вклопил со Милито во напад,Снајди и Пандев како поддршка позади нив
Додајде на сето ова дека Марадона е скаут на Интер за играчи од Јужна Америка,место каде што секоја втора сезона излегува по некој звер играч,плус дедо е на Агуеро....немаме од што да се плашиме![]()
Искрено, не доби некоја шанса да го покаже истово против постари противници, што е навистина штета. Нејќам играчов да се врати во Твенте, има потенцијал.
Имате јак сеир на Серија А 2009/2010 ако саате да се посмеете :tv:
Имате јак сеир на Серија А 2009/2010 ако саате да се посмеете :tv:
Остај тоа, навива и за Јуве, и за Барса, и за Баерн и за Њукасл! Има секакви:pop:Ја не знам што му објаснуваш на оној Иве, кога гледаш дека се работи за дете од 14 години кој од светското почнал да гледа фудбал, па го видел Јакинта и омилен играч му е.
За него Јакинта и Дел Пиеро се најдобра напаѓачки тандем во Италија, среќа што Амаури не е викнат, па можеби и со тројца напаѓачи ќе излезе Липи.![]()
Абе преку кур и Балотели и Арнаутович . Дај летово да здрвиме некој бомбастичен трансфер а не овој циганов ќе го молиме да игра . Ете тука сите спомнавте по некој топ играч , а на ова циганчево , доста му беше , па овој менаџеров уште го брани , го заебале , мало дете е Марио има 19 па го заебале не разбирал , а разбира кога дава изјави кој не му доликуваат и да касни на тренинг и ред други глупости
Јас да ви кажам не сум разочаран од потегот на Балотели никогаш не сум го ценел.
Сега сум за на негово место да му се даде шанса на Матиа Десро младински репрезентативец.Или на Романецот Алибец.
Еве му го последниот меч.Со омилениот тим на неуронот.