балИДИОТели
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми кажаа добар аватар сум имал. :tv:
Ајде МРШ!!!!Ми кажаа добар аватар сум имал. :tv:
Ми кажаа добар аватар сум имал. :tv:
што го бркаШ? виде марли премина на светлата страна, сеа сака и он, ни се удвара малце(тешко му оди) сака дрес да фане и он од Интер да иде на собиранки.A мене ме убедуваат дека ни ги отече тука, и навистина мислам дека се во право. Сериозно, ако нејќеш да дискутираш како човек, не се мачи да пишуваш тука. И така пола од мислењата ти се чисти провокации.
И шо му е филмот на ќумбенцево, се има зарчкано со Мурињо па изведува некои бесни глисти или толку му делеле?
Кои крила успеале во Милан ? Кака ? Бобан ? Савичевич ? Шева ? Па Анчелоти играше 4-3-2-1 формација, никад не користел класични крила, односно истите ги употребуваше само по потреба, од немање на првотимци у состав.е сега како можи крилата во милан и во јувентус да просперираат а кај нас да се како склеротични??зарем и тие играат во сериа А..ван дер
Ти нежниот Пато да си го гледаше. :tv:Ми кажаа добар аватар сум имал. :tv:
Брат , ако више се дава Балотели , би го трампал за Тевез ......... Копилето ГАЗИ !!!!!!!
Mххххм. :wink:Ќе си го гледам покрај Балотели каде газат заедно се пред себе.