Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Тренер под дифолт си сноси одговорност, ама муабетите дека треба да си оди по евентуален неуспех се малоумни и само глупав човек може да ги напише, т.е., или неинтелигентна особа, или човек кој станал фан на Интер во 2005 . :wink:

Ова ако е за мене пишав од коа сум фан:wink:

И не збориме за сега да си дади отказ, туку на крај на сезона и тоа ако ја прокоцка оваа титула, а за ЛШ да не прајме муабет

Нема што повеќе да коментирам за тоа , се глеа вие сте стручњаци и фанови од пред 20години и знаете како одат работите во Интер:wink:

Кој го води тимот?!

Тој што го води тимот треба да си ја превземи цела одговорност за екипата, ти од +14бода да се симниш на +1, а сеа и да се симнеш на втората позиција ...треба малце да ги стегни играчите, а не кој како ќе му текни така си ја пука, дисциплина 0, секоја утакмица мора некој играч да паузира:toe:

Ќе прајме муабет во Јуни, ко Мурињо самиот ќе си ги спакува куферите, а сеа со тебе неможам да ја тупам :wink:

Ај нов си на форумов,мање битно...

Значи...
ЗНАЧИ....Мурињо нема да дозволи ни под разно да ја изгуби титулата во Серија А,чисто како суза да ти е ова...не е Мурињо крив што цела Италија е против него и против Интер,од ФИГЦ до чистачи на стадионите низ Италија...ова ке изгледа како да плачам ама не е така...
ББилан утре не тепа,па што сака нека биде,најмногу што можат е да земат ебано бодче...

За болдот мора да си на некоја тешка дрога...:smir:

и Аманте луге,АМАНТЕ престанете со тие песимистички постови,како ја губиме титулата,како ке завршиме на второ место и разно разни срање постови,Мурињо нема да дозволи да изгуби титула,не од некој пацерски тим како што е ББилан...:smir:

Кој го води тимот?!

Тој што го води тимот треба да си ја превземи цела одговорност за екипата, ти од +14бода да се симниш на +1, а сеа и да се симнеш на втората позиција ...треба малце да ги стегни играчите, а не кој како ќе му текни така си ја пука, дисциплина 0, секоја утакмица мора некој играч да паузира:toe:

Ќе прајме муабет во Јуни, ко Мурињо самиот ќе си ги спакува куферите, а сеа со тебе неможам да ја тупам :wink:
Јас често пати сум го критикувал Мурињо, но никогаш не сум рекол дека треба да биде сменет.
Мурињо треба да остане во Интер додека е жив.
И понатака ќе го критикувам, но никогаш нема да речем дека треба да си замине од Интер.
ПОДОБАР ТРЕНЕР ОД МУРИЊО НЕМАТЕ НА ПЛАНЕТАВА ЗЕМЈА.
ФОРЦА ИНТЕР !

Ова ако е за мене пишав од коа сум фан:wink:

И не збориме за сега да си дади отказ, туку на крај на сезона и тоа ако ја прокоцка оваа титула, а за ЛШ да не прајме муабет

Нема што повеќе да коментирам за тоа , се глеа вие сте стручњаци и фанови од пред 20години и знаете како одат работите во Интер:wink:
И добро, кажи ми достоен заменик со кого под дифолт Интер би атакувале на сите полиња.
2 поста напиша а не спомна име ... :toe:
И кога ке бараш на google некого, имај го во предвид фактот дека од летово, па и у наредни 3-4 години за Мурињо нема да најдеш достојна достапна замена. Или може Пеп или Ферги ке ги донесеме а ? :)

Јас често пати сум го критикувал Мурињо, но никогаш не сум рекол дека треба да биде сменет.
Мурињо треба да остане во Интер додека е жив.
И понатака ќе го критикувам, но никогаш нема да речем дека треба да си замине од Интер.
ПОДОБАР ТРЕНЕР ОД МУРИЊО НЕМАТЕ НА ПЛАНЕТАВА ЗЕМЈА.
ФОРЦА ИНТЕР !
Не сум рекол дека е тапа тренер никаде во постовите
Ај еве кажи ми ти на мене, ќе остани цел живот во Интер, а нема да напраи некои резултат во ЛШ, што прајме тогаш, или најдобар тренер е во светот па ќе си го задржиме во Интер, а резултатите ги нема никаде

:toe:

Ај еве кажи ми ти на мене, ќе остани цел живот во Интер, а нема да напраи некои резултат во ЛШ, што прајме тогаш, или најдобар тренер е во светот па ќе си го задржиме во Интер, а резултатите ги нема никаде

Ферги 14 години ако не се лажам чекаше за првата титула во ЛШ, а имаше тим за истата и сезоните кои претходеа на тој успех. :wink:

п.с. Нека не бидат 14, али мислам дека се повеќе од 10 или рамно 10, сеедно.

Со вакви анти таленти играчи кој ги има Интер во средниот ред и оваа е многу од мурињо.
Браво за Лусио, Жулио Цезар, Мајкон и Снајдер.

Ферги 14 години ако не се лажам чекаше за првата титула во ЛШ, а имаше тим за истата и сезоните кои претходеа на тој успех. :wink:

Сречко Катанец или Мирсад Јонуз :raz:
баталете тоа дека мурињо ќе биде сменет :wink:

European Cup/ UEFA Champions League:
Winners (2): 1963–64; 1964–65

:wink:

Koлку години се тоа, дали се 14 или над 50години, ако гледаме така и ако чекаме од секој тренер толку години, не верувам дека некогаш ќе дочекаме титула во ЛШ

Сречко Катанец или Мирсад Јонуз :raz:
баталете тоа дека мурињо ќе биде сменет :wink:
Мурињо е предобар, а Јонуз и катанец вас ќе ви требаат од септември, зашто и оваа сезона ќе бидете со Milan -ZERO TITULI

European Cup/ UEFA Champions League:
Winners (2): 1963–64; 1964–65

Koлку години се тоа, дали се 14 или над 50години, ако гледаме така и ако чекаме од секој тренер толку години, не верувам дека некогаш ќе дочекаме титула во ЛШ
Леелеееј, заборавив дека Мурињо е тука од 1954, извини. :(
После ова не мора да тераме дискусија, олабави малце. :wink:

Мурињо е предобар, а Јонуз и катанец вас ќе ви требаат од септември, зашто и оваа сезона ќе бидете со Milan -ZERO TITULI

Од каде сега овај оптимизам ?..

Леелеееј, заборавив дека Мурињо е тука од 1954, извини. :(
После ова не мора да тераме дискусија, олабави малце. :wink:

Абе што ку* фактор е Мур, па да чекаме од него да донеси титула во наредните 10години, ко тие што го водат Интер(Морати и компанија) титула во ЛШ немаат видено над 50години, тоа да ми го објасниш, а не да збориш за Ферги или некој си трет

Али океј чекајте си вие:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom