Toneh
is a turtle
Среќен роденден, момци! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А со што заслужил Пандев да му биде партнер на Милито??? Со тоа што даде 3 гола во првите 4-5 кола??? ... Само головите му ѓи рачунате на Пандев а грешките не се битни така (немој да мислите дека имам нешто против него ама последниве утакмици ме разочарува, јес дека игра лево крило) .... Балотели може пага на секој чекор ама затоа може со еден потег да го реши натпреварот (пр. голот со Удине), башка е побрз,поснажен.
FAIL
Самиот викаш шо направи Пандев за потоа да речеш дал 3 гола на првите 4-5 утакмици!
Епа шо друго да направи..... да земе на глава да стои?
Ако не забележа после тие 4-5 утакмици позицијата му беше сменета.
Па и Балотели игра на неприродна позиција па трча напред назад и пак дава голови, а камоли да игра централен напаѓач, има мозокот да им го извади. И што сакаш повеке да прави Балотели како десно крило на глава да стои?
Па и Балотели игра на неприродна позиција па трча напред назад и пак дава голови, а камоли да игра централен напаѓач, има мозокот да им го извади. И што сакаш повеке да прави Балотели како десно крило на глава да стои?[/QUOTE]
Хахаха добар коментар ... Иначе среќен роденден и среќен 8ми март (се надевам нема бан да ми мавнете):salut::salut:
Помина 8 март.9 е сега.