FAILА со што заслужил Пандев да му биде партнер на Милито??? Со тоа што даде 3 гола во првите 4-5 кола??? ... Само головите му ѓи рачунате на Пандев а грешките не се битни така (немој да мислите дека имам нешто против него ама последниве утакмици ме разочарува, јес дека игра лево крило) .... Балотели може пага на секој чекор ама затоа може со еден потег да го реши натпреварот (пр. голот со Удине), башка е побрз,поснажен.
Па и Балотели игра на неприродна позиција па трча напред назад и пак дава голови, а камоли да игра централен напаѓач, има мозокот да им го извади. И што сакаш повеке да прави Балотели како десно крило на глава да стои?FAIL
Самиот викаш шо направи Пандев за потоа да речеш дал 3 гола на првите 4-5 утакмици!
Епа шо друго да направи..... да земе на глава да стои?
Ако не забележа после тие 4-5 утакмици позицијата му беше сменета.
Да даде 3 гола на првите 4-5 утакмици!:smir:brmПа и Балотели игра на неприродна позиција па трча напред назад и пак дава голови, а камоли да игра централен напаѓач, има мозокот да им го извади. И што сакаш повеке да прави Балотели како десно крило на глава да стои?
Па и Балотели игра на неприродна позиција па трча напред назад и пак дава голови, а камоли да игра централен напаѓач, има мозокот да им го извади. И што сакаш повеке да прави Балотели како десно крило на глава да стои?[/QUOTE]
Хахаха добар коментар ... Иначе среќен роденден и среќен 8ми март (се надевам нема бан да ми мавнете):salut::salut:
Па добро сеа, не бев во можност вчера да ви го честитам ...Помина 8 март.9 е сега.