Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Барем до крај да ја промашеше Ето, Дејан ќе ја забиеше... :tapp:

Ето да ти ебем циганот, ти ли играш пред Пандев :tapp:

Ајде дечки уште еден гол сакам до крај, за мирен реванш:pipi:

Не мислев дека некогаш ова ќе го пишем овде али дојде и тој ден

Андиамо рагаци, форца Интер:vozbud:

Ето да ти ебем циганот, ти ли играш пред Пандев :tapp:

Ајде дечки уште еден гол сакам до крај, за мирен реванш:pipi:

Не мислев дека некогаш ова ќе го пишем овде али дојде и тој ден

Андиамо рагаци, форца Интер:vozbud:

Еее, од кога ти викав дека ќе дојде :pos2:

цццц... ахххх етооо... камо пандев да беше таму,со лева мрежата ке ја скинеше... али ајде,после полувремево, мур ке смисли тактика... сеа челзи има иницијатива..

Ето на полувремево под итно да се вади и да му се свирне куршум у чело !!!
Поголем идиот не ми се верува да има на светов,како бе една цела топка да ја утнеш бе на 3 метра од гол бе !!!!
Пандев да се стави во второ полувреме и Мота да се смири со стартовите малце,очигледно заборава дека има жолт картон.

Ле ле ле ле коментаторов ама си кажа - Чист пенал, старт одзади :pos: :pos:

Богда чува, нема П од пенал.

Реков Ето е камен како ја утна таа бе:tapp:,Пандев нека влегува одма иначе незнам дали имаше пенал сомнителна ситуација:toe:

што направи ето му ебам маслинката.. и Маикон требаше ова да го даде ја пушти премногу топката напред ..
Ако добро е сега за сега во второ полувреме уште еден барем да дадат за 2:0..
Очекувам Пандев да влезе второ полувреме да беше на местото на ето ке го дадеше ова со лева нога мрежата ке ја скинаше.

Ако продолжите вака лошо ви се пишува, мора Ето да излези место Пандев, ко некој кол за домати е.

П.С. БЕШЕ ПЕНАЛ!

Ето Ето, тутурутко една, како можеше тоа да го промаши:tapp: се сплетка со цела топка:tapp: во второ полувреме очекувам добра и смирена игра и погодок на Пандев позз.

Ах Ето Етоооо, ајде арно е, непамтам последно гол кога имаме даено во осмина финале. Мота ме плаши иначе. Типувам Марига и Пандев на Мота и Ето.

п.с
МИЛИТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom