Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ето на полувремево под итно да се вади и да му се свирне куршум у чело !!!
Поголем идиот не ми се верува да има на светов,како бе една цела топка да ја утнеш бе на 3 метра од гол бе !!!!
Пандев да се стави во второ полувреме и Мота да се смири со стартовите малце,очигледно заборава дека има жолт картон.

Ja sutna vo golman , ne slusajte go debilniot komentator:helou:.

Ovaa formacija si e sosema vo red. Ne treba da go vregjate Eto zaradi toa sto Pandev ne igral. Takva e taktikata. Pandev ke vleze ako Murinjo se odluci za poofanzivna varijanta.:wink:

Мунтари/Мота и Пандев/Ето што побрзо. Не дека сакам да го гледам Мунтари ама Мота има жолт. Судијата по се изгледа погреши на крајов а знаете како оди, кога ќе сватат дека згрешиле бараат компензација. Незнам како може на Самуел да му падне онака концентрација и да заборави играч. Остави дамка на одличен натпревар.

Настрана тоа, Челзи има посед на топка што е нормално пошто бркаат резултат, ама мора малку да ја нагазиме и да проработи контрата. Уште еден гол е полна капа, иако немаше да биде незаслужено ако сега беше 1:1

Ле ле ле ле коментаторов ама си кажа - Чист пенал, старт одзади :pos: :pos:

Богда чува, нема П од пенал.

Треба да се види, имам впечаток дека го нагази малку.

Ви ја скрија топката. Вака ли ќе освојувате ЛШ, со бранење дома?
Штета што не досудија пенал па да влези Пандев.

И да, според мене имаше пенал, мислам дека малку го нагази и плус го туркаше со рацете од позади доволно за да изгуби рамнотежа.

Добро е добро. Лусио душа остава на терен на секоја топка иде ко да му е задња пуппууупупу да не го подречам. Само да не му скрши нозе на Дрогба па да му даде судијата црвен. Ето .............:kesa:
Милито може ли да биде поефективен. Финишинг 1854154841 за ФМ.
Ајде само напред со Гоце у второ.

1-0 водиме ако не си забележал. Што е до мене, можат да кружат и да шутираат од 30 метри колку сакаат. Шанси посериозни немаа освен пречката на Дрогба.

Само едно ќе речам ако мота не биде изваден од Мур тогаш тоа ќе го натрави судијата:jaj:како мава човече.:nenene:

Само едно ќе речам ако мота не биде изваден од Мур тогаш тоа ќе го натрави судијата:jaj:како мава човече.:nenene:

Кути брат како на рагби да е,не на фудбал :tapp:

Би требало Мур да го извади и на негово место ли Марига или Мунтари,а на местото на Ето-Пандев,другите си се ок.

Штета што не досудија пенал па да влези Пандев.

И да, според мене имаше пенал, мислам дека малку го нагази и плус го туркаше со рацете од позади доволно за да изгуби рамнотежа.
Само кружат како и вие не правите некоја сериозна шанса,ние контра и ето 100 посто шанса утна :toe: тоа е фудбалот секоја шанса треба да се искористи:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom