Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа дадов горе линк од fcinternews, каде рекоа дека не е ништо сериозно, само не стигнал за тренингот.

Сантон е дефинитивно аут според InterNews. Не верував, не верував, ама сега почнав да верувам дека навистина е повреда... Зар је могуче двата леви бека да се повредат пред Челзи... :toe:

Енивеј, вие кои баравте Занети да игра лев бек сега и ќе добиете :) Па нека е за арно...

Незнам зашто се надеваше за Сантон кога Мур пред мечот со Сампдорија рече дека тие што не биле оспособени за тој меч, нема да играат ни против Челзи. :)

Незнам зашто се надеваше за Сантон кога Мур пред мечот со Сампдорија рече дека тие што не биле оспособени за тој меч, нема да играат ни против Челзи. :)

Затоа што мислев дека не е повреда туку блеф. Мислев го одмара исто како Пандев и Лусио. Изгледа не било така...

Мехуто Гонзалес е прилично среќен судија за Интер.Кога он судел сме тепале 3 и 1 сме изгубиле од Лион.Меѓу трите победи е и онаа 0-3 со Арсенал.

Дел од текстот на гол.ком
"Julio Cesar has suffered brusing to his face after smashing his Lamborghini in a road accident near the San Siro on Sunday night, and he is now in doubt for Inter's Champions League clash against Chelsea on Wednesday."

Леле ако не игра,Господ нека ни е на помош.Ќе треба да играме со онаа црвенана топка за да не му влезе на Толдо.
Толдоне е ретардос, може да прими гол како против јубе во купот, а може и да го фатат љуткавите па и подобро да избрани од цезар. зависи каков му е денот. и да мора он да брани во него сеуште имам доверба.

Training session two ahead of Chelsea

Monday, 22 February 2010 14:12:39

APPIANO GENTILE - The second training session in preparation for Wednesday night's Champions League clash against Chelsea took place this morning at the Centro Sportivo Angelo Moratti.

After a warm-up, José Mourinho and the coaching staff put the players through a technical-tactical workout.

Cristian Chivu, Marco Materazzi and Davide Santon trained apart, while Julio Cesar, who turned up at the training ground this morning, rested after being involved in a car crash.

Се е поизвесно дека Сантон ќе го пропушти дуелот со Челзи. На голот ќе го имаме Ѓоко со модрото око пошто голманите и онака не се замараат со тренинзи многу.

Она што денеска е топ тема е потегот на Мурињо со лисиците. Сите го нападнаа Мурињо па моралната прес-кондференција за утре може да биде прилично интересна.

Here he is ahead of Wednesday's Inter-Chelsea clash: "It's a big game. It's a big game for Inter, its a big game for Chelsea. It's a big game also for Europe because I don't see in these last 16-round matches another one with two teams of these dimensions. So I think this is the real big game of this last 16..."

Because of course AC Milan-Manchester United was just a little low-key clash between two minnows who have won just ten European titles between them, eh Jose?
:icon_lol:

Here he is ahead of Wednesday's Inter-Chelsea clash: "It's a big game. It's a big game for Inter, its a big game for Chelsea. It's a big game also for Europe because I don't see in these last 16-round matches another one with two teams of these dimensions. So I think this is the real big game of this last 16..."

Because of course AC Milan-Manchester United was just a little low-key clash between two minnows who have won just ten European titles between them, eh Jose?
:icon_lol:

Ако гледаш во моментов Интер е прв во Италија, Челзи е прв во Англија. Милан е втор-трет во Италија, Манчестер е втор во Англија. Значи оправдано е тоа што го збори Мурињо.

Никој не ви ја оспорува историјата само штета е тоа што секогаш во преден план ја имате историјата наместо сегашноста.

Ако гледаш во моментов Интер е прв во Италија, Челзи е прв во Англија. Милан е втор-трет во Италија, Манчестер е втор во Англија. Значи оправдано е тоа што го збори Мурињо.

Никој не ви ја оспорува историјата само штета е тоа што секогаш во преден план ја имате историјата наместо сегашноста.
Не бре. Алудирам на моќта на говорот кој вој човек најчесто ја применува без ни трошка сензабилитет кон останатото во светов. И да ти кажам ми се свиѓа начинот на воздигнување до епски пропорции на тимот кој го трењира. :)

Не бре. Алудирам на моќта на говорот кој вој човек најчесто ја применува без ни трошка сензабилитет кон останатото во светов. И да ти кажам ми се свиѓа начинот на воздигнување до епски пропорции на тимот кој го трењира. :)

Па Мурњо учел психологија има и диплома за тоа. Воопшто не ме чуди начинот на кој се изразува, потезите што ги прави и сите останати работи. Тој на натпреварите им пристапува од поинаков аспект, психолошкиот пошто таа работа ја изучувал цел живот.

Прави се за да го привлече вниманието на него а никој да не се замара со тимот. Плус со своите потези ги мотивара играчите и фановите.

Мотивацијата и самодовербата се две најважни работи за еден фудбалер. Интер оваа сезона и претходната е способен во секој момент да го промени резултатот на натпреварот. Во времето на Манчини тоа беше голема реткост и покажувавме голем пад во формата кога тимот е под притисок.

Мурињо си ја врши работата. Сите го мразат и истовремено го посакуваат во нивниот тим :pos2:. И ја го мразев кога беше во Челзи. Веројатно додека не дојде во тимот за кој навиваш (каде се гледа комплетната слика за него), не останува ништо освен да го мрази човек.

Енивеј, Толдо?

vdlurn.jpg

Ќе биде лудница :pos2:

Затоа што мислев дека не е повреда туку блеф. Мислев го одмара исто како Пандев и Лусио. Изгледа не било така...
Да го одмара? На тие години може да изигра 3 натпревари неделно.

Инаку Занети добро ќе ја покрие левата позиција, подобро од Киву и Сантон, ама ќе фали во средината, ама и Станковиќ ви се врати така да немате проблем.:) Очекуем исто така Ето на клупа да е, и Гоче да се побудали.

Мурињо го мразат во Италија затоа што не ќути им ги кажува работите дури и повеќе од што треба.
Инаку во Италија треба да знаете сите медиуми се анти Интер.Кога Милан и Јуве добијат судиски поклон медиумите молчат кога Интер има е тогаш е на првите страници скандал.
Они очекуваа Мурињо да си молчи е сега сите го мразат,но го боли Мурињо што другите не го сакат затоа е цар за навивачите на Интер и нема играч кој не го почитува во екипата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom