Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам зашто се надеваше за Сантон кога Мур пред мечот со Сампдорија рече дека тие што не биле оспособени за тој меч, нема да играат ни против Челзи.![]()
Толдоне е ретардос, може да прими гол како против јубе во купот, а може и да го фатат љуткавите па и подобро да избрани од цезар. зависи каков му е денот. и да мора он да брани во него сеуште имам доверба.Мехуто Гонзалес е прилично среќен судија за Интер.Кога он судел сме тепале 3 и 1 сме изгубиле од Лион.Меѓу трите победи е и онаа 0-3 со Арсенал.
Дел од текстот на гол.ком
"Julio Cesar has suffered brusing to his face after smashing his Lamborghini in a road accident near the San Siro on Sunday night, and he is now in doubt for Inter's Champions League clash against Chelsea on Wednesday."
Леле ако не игра,Господ нека ни е на помош.Ќе треба да играме со онаа црвенана топка за да не му влезе на Толдо.
Training session two ahead of Chelsea
Monday, 22 February 2010 14:12:39
APPIANO GENTILE - The second training session in preparation for Wednesday night's Champions League clash against Chelsea took place this morning at the Centro Sportivo Angelo Moratti.
After a warm-up, José Mourinho and the coaching staff put the players through a technical-tactical workout.
Cristian Chivu, Marco Materazzi and Davide Santon trained apart, while Julio Cesar, who turned up at the training ground this morning, rested after being involved in a car crash.
Here he is ahead of Wednesday's Inter-Chelsea clash: "It's a big game. It's a big game for Inter, its a big game for Chelsea. It's a big game also for Europe because I don't see in these last 16-round matches another one with two teams of these dimensions. So I think this is the real big game of this last 16..."
Because of course AC Milan-Manchester United was just a little low-key clash between two minnows who have won just ten European titles between them, eh Jose?
![]()
Не бре. Алудирам на моќта на говорот кој вој човек најчесто ја применува без ни трошка сензабилитет кон останатото во светов. И да ти кажам ми се свиѓа начинот на воздигнување до епски пропорции на тимот кој го трењира.Ако гледаш во моментов Интер е прв во Италија, Челзи е прв во Англија. Милан е втор-трет во Италија, Манчестер е втор во Англија. Значи оправдано е тоа што го збори Мурињо.
Никој не ви ја оспорува историјата само штета е тоа што секогаш во преден план ја имате историјата наместо сегашноста.
Не бре. Алудирам на моќта на говорот кој вој човек најчесто ја применува без ни трошка сензабилитет кон останатото во светов. И да ти кажам ми се свиѓа начинот на воздигнување до епски пропорции на тимот кој го трењира.![]()
Да го одмара? На тие години може да изигра 3 натпревари неделно.Затоа што мислев дека не е повреда туку блеф. Мислев го одмара исто како Пандев и Лусио. Изгледа не било така...
Боби[Мкд];3335253 напиша:Да го одмара? На тие години може да изигра 3 натпревари неделно.