Џони Вајсмилер
Don't share my food
Супер онда информирај го Мурињо дека е подобро така. Пошто инаку нема шанси да се случи![]()
До кога ќе му ја памтиме грешката на Сантон со Самп? Има дефанзифци автоголови си бутаат... Што не се потсетите дека Сантон го чуваше Роналдо со Манчестер? Ни даде гол?
Малиот игра одлично и тоа е фикс, верувај. Нема замена таму. Експериментален среден ред со Челзи нема теорија да се случи. Мурињо ќе игра на проверена варијанта. Останува мистерија околу тоа каква напаѓачка формација ќе одбере. Снајдер Занети и Камби се фиксни во средината. Последниот се надевам дека е Дејан.
Точно, тој со Бари душата му ја извади...
Другар ти не ми ја разбра поентата очигледно
јас не реков дека сантон е слаб (реков дека е стабилен),тоа што го кажав за занети бек сум колку толку во право и сигурен сум дека подобро ќе изиграме ако занети не игра во средината..односно се ти е објаснато во погорниот пост занети не само што е вреден и трча во средината туку го покрива местото на мајкон..а вака што ќе покрива од кој од жирков
ти објаснав за челзи од каде е опасен баш од таа страна ама ете ешли го нема
занети не е офанзивно орјентиран..размисли малце дејан и мота сигурно повеќе ќе бидат од корист на снајдер отколку занети со било кој од овие двата..а реков зошто ќе биди подобро лев бек(ем можи и напред и тој да доаѓа по таа страна сигурно повеќе ќе се носи со бане отколку сантон
)е тоа со мурињо сега ќе зависи дали дејан и сантон ќе бидат фит...дај јави му се пренеси му ја оваа информација од мене на мур немам кредит:pos2: