Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Момци ке правиме ли собирачка за со Челзи што викате???:toe:

Секако и јас сум за, али да се договориме убаво да не чекаме 5-12:toe:

Мислам дека не може!

Колку се секавам сличен беше случајот со Пато, па се чекаше да заврши сезоната за да заигра?
Мислам дека беше така!:toe:

Пато не дојде во Милан тогаш поради, туку поради тоа што немаше полни 18 години. А знаеме дека во Италија, клуб неможе да потпише професионален договор со играч кој нема 18 години.

Поради тоа се чека и Кутињо, кој сеуште нема 18 години.

Лееелее замисли да се врати Адриано,па ке прснам од срека :)

Пато не дојде во Милан тогаш поради, туку поради тоа што немаше полни 18 години. А знаеме дека во Италија, клуб неможе да потпише професионален договор со играч кој нема 18 години.

Поради тоа се чека и Кутињо, кој сеуште нема 18 години.

Балотели сезоната 2007/2008 кога дебитираше имаше 17 години..славсковски имаше 16 години кога дебитираше за интер сезона 2005/2006:toe::toe::toe:изгледа важи тоа правило за играчите што се надвор од европската зона!

Лееелее замисли да се врати Адриано,па ке прснам од срека :)
Имаме доволно напаѓачи не верувам дека ке дојде барем засега,можеби коа ке милито ке се пензионира ке се врати вака ке бидат премногу:toe:

Кире дај бе не ми крши филм :)Остај ме да се порадувам како средношколка на слаткар :)

Мораше некој да ни го уништи флоувањето :)како први така други,така да ти изгуби :P

К'ко не ви е срам ја незнам...

:drk::drk::drk::drk::drk:

и ја би дрк дрк ако леси се врати у кучи :smir:

:drk::drk::drk::drk::drk:

Балотели аут ,Императорот ин? ТОБ! :vozbud: (знам дека некој членови ме пцујат за Балотели ама го мрзам циганчето) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom