_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Пред две сезони титула земавте со судии затоа сега немате право да се жалите на судењето.
Убаво кажано

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред две сезони титула земавте со судии затоа сега немате право да се жалите на судењето.
Добро море Син, истиот натпревар го гледавме или јалнаш сум јас нешто. А бе ОЗОНСКА ДУПКА имавме во средината чоек. 5 пасој не можевме да сврзиме. Имав чуство дека играме 7-1-2 формација. Немој аман, сите го сакаме Интер ама да бидиме реални, средина сме ДУПКИ НЕВИДЕНИ. Јас тврдам дека со Челзи че го папаме на големо ако излезиме со овај тим. Не можеја еднаш од одбрана во напад да се трансформира.Пак не сте ми јасни, што очекувавте против екипа која е меѓу први 5 дома и кои беа ебени само ради мизерниот Донадони на старт, целосна доминација, шанси у секој напад и слично ?!.
Реално, једино што треба да ве разочара се перформанси на играчи ко Ето, Маикон и сл кои ако играат на ниво Интер би биле скалило над ова денес што го гледавме, или Парма, играта е таа од старт на сезона, како сеа не ми е јасно го приметивте тоа.
Италија е башка ова, јебига, една пречка, недосуден пенал, пенал ситуација за Пандев у која сите ја видовме топката во гол, една шанса за Снајди и онаа на Милито по која лошо реагираше во финиш и изнуди само корнер, јебига, доволно е за 1 гол, толку е и просекот на шанси кај Интер у 1 меч сезонава, ретко кога имале повеќе од 5 шанси на 1 меч, поготово во меч со префикс дерби.
Добро море Син, истиот натпревар го гледавме или јалнаш сум јас нешто. А бе ОЗОНСКА ДУПКА имавме во средината чоек. 5 пасој не можевме да сврзиме. Имав чуство дека играме 7-1-2 формација. Немој аман, сите го сакаме Интер ама да бидиме реални, средина сме ДУПКИ НЕВИДЕНИ. Јас тврдам дека со Челзи че го папаме на големо ако излезиме со овај тим. Не можеја еднаш од одбрана во напад да се трансформира.
И за Марига, а ти па што виде толку во него. За мене тој е потпросечен играч, за во Џенова рецимо.![]()
Добро море Син, истиот натпревар го гледавме или јалнаш сум јас нешто. А бе ОЗОНСКА ДУПКА имавме во средината чоек. 5 пасој не можевме да сврзиме. Имав чуство дека играме 7-1-2 формација. Немој аман, сите го сакаме Интер ама да бидиме реални, средина сме ДУПКИ НЕВИДЕНИ. Јас тврдам дека со Челзи че го папаме на големо ако излезиме со овај тим. Не можеја еднаш од одбрана во напад да се трансформира.
И за Марига, а ти па што виде толку во него. За мене тој е потпросечен играч, за во Џенова рецимо.![]()
:pos2::pos2: На сета нервоза ме насмеј:back:И лани со судии ја земавме.
И оваа со судии ќе ја земеме само рано е кога ќе заврши ќе напишат на трач.ком
Ја имав чувство дека играме со 4-1-2 формација, пошто неколку фудбалери како да ми фалеа на екранот.
Што очекувате од Маикон бе?Сте му се навртеле само на него.Во одбрана е како камен.Го излетал некој Маикон,му ја скршил кичмата некој?Нормално дека Не.
А и во напад добро комбинираше со Пандев.
Добро де, каква врска има Милан со овој меч ?ете кажувам... и на Милан потполно исто не им беше досудено, да не се жалите многу![]()