Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зашо му судите на Марига по 45 минути каде и заработи повреда, на крај краева он асистираше до Пандев и ја направи онаа супер акција со Милито по која Интер имаа подобра шанса и од пенал.

Нејсе, Наполи немаат пораз дома, играат доста добар фудбал и се знаеше дека ова ке биде убер тежок меч и гостување пред 60 000 публика, ја бев со ставот победа против Парма и икс со Наполи, али јебига, ако некаде загубија Интер бодови тоа беше Парма, не Наполи, екипа против која Интер две години губи на нивни терен, ај шо губеа и нула шанси за гол имаа на тие мечеви.

Денес статива, шанса на Пандев, Снајди, чист пенал недосуден и тоа е тоа, се на се склопено уз нивните шанси за гол и реален исход би бил овој резултат.

п.с. Ако некој е за критика од Интер, тоа е Маикон кој очигледно игра од дерби за дерби, ај ваљда против Челзи ке биде на нивоу.

p.m.s. Капа доле за Занети! :cuc:

Денес видов зошто ни е потребен Хамшик...
Измеѓу 20-30 милиони евра плус Кварезма, Крхин, Дестро место било кој, сеедно, така ке се трга по него и да, едноставно мора да биде доведен, тоа е онаа алка која недостига во оваа екипа.

Не е битно колку е едноставно мора. Ми се враќа песимизмот. Со ваква средина ќе играме со Челзи?

Баш да видам сеа Мурињо што ке изјави за росети :pos2:,кој сака нека каже али овој судија не уништува 2 пенали не ни досуди од кој првиот намерно не го досуди,приметувате дека играме само преку бекови или го бараме снајдер:toe:

Не е битно колку е едноставно мора. Ми се враќа песимизмот. Со ваква средина ќе играме со Челзи?
Пак не сте ми јасни, што очекувавте против екипа која е меѓу први 5 дома и кои беа ебени само ради мизерниот Донадони на старт, целосна доминација, шанси у секој напад и слично ?!.

Реално, једино што треба да ве разочара се перформанси на играчи ко Ето, Маикон и сл кои ако играат на ниво Интер би биле скалило над ова денес што го гледавме, или Парма, играта е таа од старт на сезона, како сеа не ми е јасно го приметивте тоа.
Италија е башка ова, јебига, една пречка, недосуден пенал, пенал ситуација за Пандев у која сите ја видовме топката во гол, една шанса за Снајди и онаа на Милито по која лошо реагираше во финиш и изнуди само корнер, јебига, доволно е за 1 гол, толку е и просекот на шанси кај Интер у 1 меч сезонава, ретко кога имале повеќе од 5 шанси на 1 меч, поготово во меч со префикс дерби.

Денес статива, шанса на Пандев, Снајди, чист пенал недосуден и тоа е тоа, се на се склопено уз нивните шанси за гол и реален исход би бил овој резултат.

Ако мислиш на раката во шестнаесетникот тогаш потполно истото и на Милан им се случи против Болоња. Немора ни видео да бараш оти буквално иста ситуација беше, а и ептен видлива со голо око башка и во линија со третиот судија

заклучок : ваквото играње со рака не се суди. Изгледа такво непишано правило е некое демек се обидува да се изнуди пенал или пак ненамерно играње со рака. Според мене треба да се судат овие моменти, ама ете... судиите веќе во 3-4 наврати колку што имам приметено не го судат тоа.

Igrata ne bese i tolku losa , nedostasuvase Mota sepak toj znae da dodade precizni kratki pasovi. Kambijaso bese vo neprirodna pozicija . Mariga ima kvalitet no seuste ne e vklopen .
Bodovnata prednost e sepak golema i treba da se koncentrirame za Celzi .

Средината е најважна според мене за еден тим,таа дава топки и одзема,колку сакате зборете ама ни фали уште играч во средина за лш:toe:.Неможе со мунтари и марига да освоиш лш, најдобра средина има барса чави и ињеста а ние го имаме само снајдер кој може да даде некој пас и да сврзе акција :toe:,за одбраната немам зборови си ја вршат задачата и факт е дека имаме една од најдобрите заедно со нападот:toe:

заклучок : ваквото играње со рака не се суди. Изгледа такво непишано правило е некое демек се обидува да се изнуди пенал или пак ненамерно играње со рака. Според мене треба да се судат овие моменти, ама ете... судиите веќе во 3-4 наврати колку што имам приметено не го судат тоа.
:pos2:
A жити све, кој намерно игра со рака у шеснаестерец, не е битно тоа де, ете, види хајлатс од Бари - Интер со истиот судија, тогаш свиреше пенал контра Интер, сега не, лани за Милан 2 пенали вака им беа дадени, еден со Наполи еден со Сампдорија кога Рони у раце ги циљаше, не е дека не се суди ова, поготово не од Росети ама сепак, Интер е во прашање. :wink:

Пак не сте ми јасни, што очекувавте против екипа која е меѓу први 5 дома и кои беа ебени само ради мизерниот Донадони на старт, целосна доминација, шанси у секој напад и слично ?!.

Заеби резултатот. И не ми е гајле кој скор го имал Наполи дома, кој год скор да го има ние сме прваци и не може да не пунат 30 минути да ни виси голот во воздух.

Сакам среден ред што може да задржи топка и да додаде до нападот. 30 минути немавме играч во средината, бришан простор беше. Снајдер трчаше на сите можни страни наместо да прифати топка и да организира нешто, Мунтари го минуваа како сакаат, Камби уште некој метар поназад и ќе станеше либеро. Да се постават исто и со Челзи и ќе зборуваме по натпревар...

Во право е Dee_Jay. Не се работи за тоа дека Марига е лош играч, туку за тоа што ни требаат ѕверови што ќе го контролираат средниот ред, а не играчи кои ќе држат да не пукне.

Со играта со Парма воопшто не бев незадоволен ама денес не можам никако да бидам задоволен, чиста среќа е што не губевме 2-0 за 20 минути.

Ништо не му фали на Росети бе .........just that

На мајка му Мунтари и Марига да и праат дабл пенетрејшн
На сестра му остатокот од екипата
На жена му ЈА ке и праам ......

Куртон смрдлив , не упропастува од почеток на сезона ...Срамота....Толку имам да кажам за ова , срамота .......

ДВА ПЕНАЛА не ни суди (од кој при вториот , ПРОТИВ нас досуди ист ваков пенал)

ПРОДОЛЖУВА ЕДНА МИНУТА ....... Немам коментар ......

И Маикон има очајна форма , не знам што му е на човекот ама не е на арно ......

пс:Ете зашто Пандев не е World Class player ,ваков зицер не СМЕЕ да се промаши , мада среќен сум од неговата игра .....

A жити све, кој намерно игра со рака у шеснаестерец, не е битно тоа де, ете, види хајлатс од Бари - Интер со истиот судија, тогаш свиреше пенал контра Интер, сега не, лани за Милан 2 пенали вака им беа дадени, еден со Наполи еден со Сампдорија кога Рони у раце ги циљаше, не е дека не се суди ова, поготово не од Росети ама сепак, Интер е во прашање. :wink:

ете кажувам... и на Милан потполно исто не им беше досудено, да не се жалите многу :)

Пред две сезони титула земавте со судии затоа сега немате право да се жалите на судењето.

Задоволен сум од играта.Интер никогаш не играле добро.Сега играа и подобро од игрите во кои и победувавме.Пандев требаше да даде гол.Одлично изигра Пандев...најдобрар беше у Интер,и да го дадеше голот сигурно ќе имаше 10ка.Кога го извади неможевме шанса да напраиме.Кога играше Пандев он се враќаше да прими топка и ги почнуваше акциите.А Ето чекаше некој друг да го направи тоа.А нема таков.А и Наполи изиграа одлично.Па нерешено беше реален резултат.

ете кажувам... и на Милан потполно исто не им беше досудено, да не се жалите многу :)

За еден пенал секогаш може да се каже дека судијата не видел па и ја одма му ја простив раката. Ама тој и следниот не го виде. Па нека си седи дома на ТВ има репетиција, што има да се занимава со судење ако ништо не гледа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom