Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе, искрено, и јас многу повеќе очекував од ЕТО.
Кој рече 40 +? Да не сонуваш нешто?
Јас реков некои рекоа 50 + голови.. Не што бил муабетот.. Ако сакаш ќе ти го најдам постот незнам чиј беше.. Дека ќе има 50 тина голови..
А што ме интересира каде бил Ето? Тоа го знаеа пред да го купат..
Дали бев во право ќе видиме на крајот.. Што постигна екипата само со Ибра..
И што ќе постигне екипата со Лусио, Мота, Ето, Снајдер па еве и Пандев гратис ти го давам..
Оти успехот се гледа на крајот.. Незнам кај не сум бил во право..
Фудбалот не се игра за повеќе постигнати голови на првенствената табела.. И лани имаа 10 тина бодови предност.. И пред тоа имаа.. Али дека тимот кој наместо еден има 6 нови од кои ти тврдиш 5 мина играат и се вклопени 100 %, тој тим има игра недозволива за него тоа е факт.. Еден натпревар добар.. 2 натпревари тиња.. А првенствената табела е таква бидејќи Милан и Јуве се потиња од лани.. Исто и тоа ти е факт.. Можеби Милан не толку, али Јуве секако..
И како што велиш.. Дај боже да грешам и да ме демантираат..
И кој муабет не памтам искрено 32 голови? Ги сметаш 25 на Ибра и 7 на Балотели? Што не ги сметаш тогаш 25 на Ибра со 5 на Маикон? Нека бидат 30..Нема врска тој муабет.. И мене не ми е муабетот за поединци како што ти одма го фати Ибра за носот..
Не ми е до вакви дискусии, ко сеа пази, ја да ти речам дека Ибра у последно време е многу лош па и Пеп го викал на приватни разговори бла бла, а Барса сеуште незнае за пораз у Шпанија, сеедно ... стварно сеедно што некој не бил у право дека Ибра ке даде 30+ голови во Примера кога тимот му е скоро и перфектен.
Не си требало толку да ја форсираш, имаше секакви компликации за денес. Јас ја чекав како последна на ливче ама кога видов дека нема да ја биде некаде 70-75 минута ставив Х и барем не сум зијан.
Играат со Наполи, па со Фиорентина куп, па дома со Сампдорија и тек после следи мечот со Челзи. Него Рони замина од Барса по очајна сезона да бидеме реални, не по сезона во која тој беше лидерот во екипата.
Уште ли не е завршена дискусијата. Просто е: го продадовме Ибра и со парите направивме каде-каде подобра и попасна екипа.