Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Како не го купивме тој Лусио порано..
А баш ме интересира која беља ги натера да го купат на 30 години.. :pipi:
Во тим во кој ги имаш Кордоба, Чиву, Бурдисо, Самуел, Матераци да купиш играч кој има 30 години.. Обично реткост е тоа.. Интер манија..:pipi:

Втор пост во кој немаш ништо кажано..
Што да кажам после пораз? Освен ако за тебе пораз и нерешено не се победи..
И незнам по кој пат.. Никаде не свртив Ибра ова Ибра она.. Треба да ти нацртам изгледа..
А на кого се потпира Интер ако не на Снајдер дај просветли ме.. оти изгледа ти повеќе гледаш Телма..
Немој молимте да речиш на Пандев.. Сега дојде тој.. Не го криви него..

Да, не ми е секој втор пост “Ибра“ па за да кажам нешто...

Дај пролистај неколку страница - две поназад, немора да те цитирам, нели?

Па еве Снајдер не игра, и во серија порази се... Мурињо се клања на него!

Факт е дека Снајдер е носител на игра на Интер, но не е толкав фактор да се потпира на него цел тим, како лани со Ибра.

Пандев? Па досега кога и да играл ем постигнуваме гол, ем немаме пораз. Подобра замена кога Снајдер не е достапен, неможевме да најдеме. Покрај тоа може да игра и на повеќе позиции па се отвара можност и кога ќе се врати Снајдер, Пандев да биде дел од првиот тим.

Ама што тролам јас... Ибра да беше ќе дадеше два гола како пред 2 години кога освоивме титула против Парма и сега ќе имавме +11.

Да, не ми е секој втор пост “Ибра“ па за да кажам нешто...

Дај пролистај неколку страница - две поназад, немора да те цитирам, нели?

Па еве Снајдер не игра, и во серија порази се... Мурињо се клања на него!

Факт е дека Снајдер е носител на игра на Интер, но не е толкав фактор да се потпира на него цел тим, како лани со Ибра.

Пандев? Па досега кога и да играл ем постигнуваме гол, ем немаме пораз. Подобра замена кога Снајдер не е достапен, неможевме да најдеме. Покрај тоа може да игра и на повеќе позиции па се отвара можност и кога ќе се врати Снајдер, Пандев да биде дел од првиот тим.

Ама што тролам јас... Ибра да беше ќе дадеше два гола како пред 2 години кога освоивме титула против Парма и сега ќе имавме +11.

Абе дете.. па нормално дека не е фактор кога овој тим има 6 нови играчи.. Не е само Снајдер.. Што ми разлагаш тука..
И пандев не е замена за Снајдер.. И нема ни да биде.. Тркни до Интер.ит и прочитај лично од Мурињо.. Кога го нема Снајдер мораме да играме со 3 шпица.. Немој да ми се лажиш дека Пандев ќе го заменува Снајдер.. Минатата утакмица ако те излажа добрата игра на тројцата напред и помислата дека Пандев е полушпиц е поради тоа што игравме против Каљари.. Против едни несмасни..
Видовме денес против Парма како изиграа тројцата.. Мал притисок (овој пат од гостински терен) и толку..
Појди дете и види од зборовите на Мурињо дека грешиш.. Дека кога го нема Снајдер немаме кој друг..
И морам да ти одговорам на она последното.. Ама незнам како.. Тоа е еден од најсреќните денови за мене и за интеристите.. Незнам каков проблем имаш.. Два гола и титула последно коло.. Титула која на 20 минути до крајот ја немавме.. Незнам како да ти вратам на ова..

Без фрки ке ве замолам :) Се напињате за Ибра,баталето го него,лапај титула и чекајте го натпреварот со Челзи :)

Абе дете.. па нормално дека не е фактор кога овој тим има 6 нови играчи.. Не е само Снајдер.. Што ми разлагаш тука..
И пандев не е замена за Снајдер.. И нема ни да биде.. Тркни до Интер.ит и прочитај лично од Мурињо.. Кога го нема Снајдер мораме да играме со 3 шпица.. Немој да ми се лажиш дека Пандев ќе го заменува Снајдер.. Минатата утакмица ако те излажа добрата игра на тројцата напред и помислата дека Пандев е полушпиц е поради тоа што игравме против Каљари.. Против едни несмасни..
Видовме денес против Парма како изиграа тројцата.. Мал притисок (овој пат од гостински терен) и толку..
Појди дете и види од зборовите на Мурињо дека грешиш.. Дека кога го нема Снајдер немаме кој друг..
И морам да ти одговорам на она последното.. Ама незнам како.. Тоа е еден од најсреќните денови за мене и за интеристите.. Незнам каков проблем имаш.. Два гола и титула последно коло.. Титула која на 20 минути до крајот ја немавме.. Незнам како да ти вратам на ова..

Тоа е, јас како дете почнав да гwедам од оваа сезона и само Миwито и Снајдеу го знам. А да, и овој туенеуот, Муwињо се викаше?

Пандев е доволна алтернатива на Снајдер. Претохдниот натпревар Мурињо одлично ја скри 4 - 3 - 3 формацијата со тоа што Пандев го имаше повеќе на средината. Не за џабе беше прогласен за Man of the match. Ако мислиш дека Пандев игра класичен напаѓач, тогаш продолжи да мислиш.

Е добро де, јас не ја спорам титулата. Реков да беше Ибра тука ќе дадеше два гола и ќе победевме. Реков нешто против титулата? И да не дадеше два гола, пак ќе осовевме бидејки Рома не ја победи Катанија, но како и да е... Јас не го ругам Ибра, туку дека Интер повеќе доби него што изгуби со неговата продажба и овој Интер и овие напаѓачи се далеку поопасни од оној Интер лани. Ибра + една варијабла (Адриано, Балотели, Круз или Креспо).

Mислам дека немаше основа за ваков муабет, и стварно истите членови истото го кажувате, нема смисла, истиве овие муабети ги имате правено и во текот на летото, ок, сеа повеќе од пола сезона е отидена па се изнесуваат плус уште некои аргуметни, тотално небитно !

Факт1 : Ибра сам сакаше да замине, пак ке повторам, да одлучувавме ние како фанови, или клубот сеедно, Ибра ке останеше, но тоа беше негова лична одлука и бидна тоа што бидна.

Факт2 : Со оглед на тоа што загубија лидер, и со оглед на фактот што имаа лоша трансфер политика во минатото, да не речам катастрофална, овој пат постапија ненормално добро и успеаа да создадат тим подобар од оној лани и тим кој не зависи стриктно од 1 играч во моментов.
Ибра кога не играше во тимот се создаваше озонска дупка и истото не може да се спореди пример, со неиграњето на Снајдер.

Факт3 : Тимот има потреба од уште едно име, баш име, у среден ред и во наредново лето убеден сум дека на таа позиција ке атакуваат на трансфер пазарот. Мунтари ке лета, Мота ке биде алтернатива, истиов статус полека но сигурно ке го стаса и Занети а за Марига, искрено се надевам дека ке биде еден од оние од старт '' тиФки '' трансфери од кои подоцна играчот прераснува во ѕвер. Задоволен сум од тоа што денес ни го прикажа овој играч.

Летово ако не се лажам доаѓа таа "кутијата" од Бразил, па мислам дека нема да има некое засилување на средина од оние поскапите..
Јас би одел на подмладување на одбраната бидејќи веќе сите имаат скоро 30 или ближат кон тоа.. продавање на Маикон на Реал за 30 милиони.. Еден помлад одбранбен.. И можеби некоја варијабла како што вика другарчево ФА во средина.. :pipi:

Летово ако не се лажам доаѓа таа "кутијата" од Бразил, па мислам дека нема да има некое засилување на средина од оние поскапите..
Јас би одел на подмладување на одбраната бидејќи веќе сите имаат скоро 30 или ближат кон тоа.. продавање на Маикон на Реал за 30 милиони.. Еден помлад одбранбен.. И можеби некоја варијабла како што вика другарчево ФА во средина.. :pipi:
Проблем е шо таа '' кутија '' игра баш кај што е Снајдер, а потребен е ко на менаџер што се наречени или во Англија ко што ги викаат '' box to box '' midfielder, односно играч измеѓу Снајди и Камби, затоа и не е случаен интересот за Џерард/Хамшик, таков е и Есиен али тој претешко е да дојде, нејсе, на таков ке целат, а копиљов што ке дојде не верувам дека ке добива многу шанси у прв тим, може ко Керлон да направат, прва сезона на позајмица па ако го бива да го вратат.

Колку за потсетување Керлон беше еден од најголемите таленти во Бразил и блескаше на младинското СП но во Италија малер до малер беше, скрши нога, па го пратија у Ајакс и таму искина лигаменти и од него фудбалер очигледно не биднуе.

п.с. И мене ме плаши тоа што Милито влегува во четвртата декада од животот па по оваа и наредна сезона и за него ке треба да се бара замена, и те како добра ( испробана ) замена а ја таква глеам само у Торес и во никој друг во моментов (само прашање е и каде ке биде Торес тој период).

Проблем е шо таа '' кутија '' игра баш кај што е Снајдер, а потребен е ко на менаџер што се наречени или во Англија ко што ги викаат '' box to box '' midfielder, односно играч измеѓу Снајди и Камби, затоа и не е случаен интересот за Џерард/Хамшик, таков е и Есиен али тој претешко е да дојде, нејсе, на таков ке целат, а копиљов што ке дојде не верувам дека ке добива многу шанси у прв тим, може ко Керлон да направат, прва сезона на позајмица па ако го бива да го вратат.

Колку за потсетување Керлон беше еден од најголемите таленти во Бразил и блескаше на младинското СП но во Италија малер до малер беше, скрши нога, па го пратија у Ајакс и таму искина лигаменти и од него фудбалер очигледно не биднуе.

п.с. И мене ме плаши тоа што Милито влегува во четвртата декада од животот па по оваа и наредна сезона и за него ке треба да се бара замена, и те како добра ( испробана ) замена а ја таква глеам само у Торес и во никој друг во моментов (само прашање е и каде ке биде Торес тој период).
Керлон Интер го зема повреден човекот вредеше 20 милиони и одеше сигурно во Реал или Манчестер но се повреди и Интер зема да го лечи го лечеше две години и сега во ајакс повторно иста повреда.
Кутињо направија некоја далавера со управата во заминување на Васко го продаа и дадоа оставка управата.
За нападот јас типувам на некој од Реал а мислам дека ќе е Бензема Интер го сакаше уште ова лето е сега ако се снајде останува ако не Интер најверојатно.

Коутињо не ја направи таа далавера, него управата кога беше пред заминување во последен момент го шитна и потоа и се повлекоа од тимот. :)

A за Бензема, ако успее тој во Реал да издржи 2 години, тогаш ке остане таму и подолго, би рекол Игуаин ама '' за жал '' си го покажуе талентот таму 2 години по ред, једино ако не ги удри некое лудило да атакуваат на Торес па тогаш да се создадат какви такви услови за Игуаин, не за друго, у моментов е помлада верзија на Милито која има простор за уште поголем прогрес во кариера.

Керлон Интер го зема повреден човекот вредеше 20 милиони и одеше сигурно во Реал или Манчестер но се повреди и Интер зема да го лечи го лечеше две години и сега во ајакс повторно иста повреда.
Кутињо направија некоја далавера со управата во заминување на Васко го продаа и дадоа оставка управата.
За нападот јас типувам на некој од Реал а мислам дека ќе е Бензема Интер го сакаше уште ова лето е сега ако се снајде останува ако не Интер најверојатно.
добар е "Безбензин" ама да не ризикуваме, ни треба некоја гол-машина испробана во Калчово.... како со Милито што направивме... иако сум голем фан на "Безбензин" башка претерано му љубоморам на другар ми што играше против Реал и му го има неговиот дрес :back:

Коутињо не ја направи таа далавера, него управата кога беше пред заминување во последен момент го шитна и потоа и се повлекоа од тимот. :)

A за Бензема, ако успее тој во Реал да издржи 2 години, тогаш ке остане таму и подолго, би рекол Игуаин ама '' за жал '' си го покажуе талентот таму 2 години по ред, једино ако не ги удри некое лудило да атакуваат на Торес па тогаш да се создадат какви такви услови за Игуаин, не за друго, у моментов е помлада верзија на Милито која има простор за уште поголем прогрес во кариера.

Игуаин моментално им е прв играч а Бензема не му врви баш ако не се покаже ќе лета Перез ќе земе сигурно нова ѕвезда налето или Агуеро,Руни,Вилја или Торес.
Само да не земеме Шамак нешто во Италија ептен го форсират велат не се договорил со Арсенал Интер бил во игра ако му понуди милионски договор Интер ништо чудно тој да дојде.Со оглед на тоа и Блан што го сметат за наследник на Мурињо.А за средина исто мислам дека ќе кренат по Гуркув летово за малку не го земаа.Ништо чудно налето Гуркув и Шамак.

Подобра игра во прво полувреме, штета што не влезе ниеден од ударите на Пандев. Во второ полувреме Парма заигра поопасно и реално можеби нерешениот исход беше фер. Со оглед на формата очекував победа, но сепак ова е згуснат период, Парма секогаш била незгоден противник и не е страшно.

Гледам зборите за Реал Мадрид и би сакал да се приклучам во муабетот.Па со оглед на тоа што Реал кога зема играч за огромна сума пари или некој млад талентиран,големи се шансите истиот да биде подочекувањата или пак некоја нова ѕвезда да го замени.Огромна корист од тоа имаат голем број на клубови вклучувајки го и Интер купувајки ги Снајдер и Камбиасо (сакав и ван дер варт да го земат али јбг).Муабетот ми е доколку земат некој зверски играч и не се покаже во Реал во рок од една или две години најдобар потег е да се јуриша кон него за многу помала сума пари.Пример: Интер да го земат некој од Реаловите "неуспеси" голема е шансата да стане звериште од играч како Снајдер,затоа трансфер поликиката кон Реал мора по секоја цена да биде на топ ниво за понатамошни засилувања :) што би било доста итар потег :)

Торес нема шанси да го напушти Ливерпул, барем у наредните 2 сезони!:toe:

Според мене мислам дека на лето воопшто нема ни да се купува играч во нападот, туку ке се остави Милито а Мурџо (балотели) ке добива поголема шанса. Мислам дека така ке испадне барем гледајки досега како се одвиваат работите!

За средината и тоа како треба играч, ама играч од типот на Камбиасо во добрите времиња. Таков пример за играч имаме во Маскерано, каде искрено верувам дека му е последна сезона, каде Ливерпул нема да издржат а да не го продадат, а за кој ке видиме~!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom