Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Браво БилиРијека за сликите феноменални се :vozbud:
Туку ме интересира дали имаш некоја слика од паролите што ги вадеше Curva Nord,онака убаво да се гледаат и читаат ??
Ме интересира една парола што им ја извадија на Миланистите,нешто во врска со филмот што е излезен L'Ultimo Ultras :)

Кога го даде Панде голот,ги отворив сите врати и прозори,и го пуштив телевизорот до крај.Нека трпат Биланезите!

Разговор на фб со ептен верен фан на Јувентус! Последната реченица ме уби:pos2::pos2::pos2:

Nenad
cestito na osvoenata titula icka
Ivica
фала фала
да си дочекате
ама немој скоро
понатамо...

7:10pmNenad
Заслужено нема што

Не се секирај со оваков тренер и оваква игра нема скоро да се деси тој чудо D

7:11pmNenad
ne stvarno jako izigrano
a i gleda se deka sa nekako
sploteni igracite na teren

7:12pmIvica
epten
a sudijata
krvce da mu ebem

7:12pmNenad
toj so mu falese na inter od pred nekoja godina
sga definitivno ga imat
i nema da moze nikoj so vas
sto e istina istina si e
a za sudijata
ne mi e jasno kako mozesea amater da stavat da sudi takvo derbi

7:13pmIvica
a be on bese izguben
da mozese u 60 minuta kraj ke svirese

7:14pmNenad
ne enavivam za inter
ama kef mi se napravi pandev golot so go dade
cita li izjavite na murinjo

7:14pmIvica
da
.
.
.

7:18pmNenad
da ne procita negde eventualna smena na ferara

Егурен од Виљареал го очекува повикот од Лацио,Лацио го сакаат Егурен,Лацио немаат пари,Лацио ке ги продадат Коларов и Ледесма на Интер,ДЕНЕС!
И така одличниот тим на Интер,ќе се комплетира!
Нека е со среќа.

Ае некоја слика од Curva Nord од вчера...перфектни вчера,ги убија со кореографија комшиките,со паролите исто.

Пазете ја почетнава страна на Boys San,една од водечките навивачки групи на Интер :vozbud:

http://www.boys-san.it/default1-1.htm

А еве и слики од кореото,паролите ми е мрза да ги преведувам.

http://www.boys-san.it/stagione/0910stagioneINTER-MILAN.htm

Егурен од Виљареал го очекува повикот од Лацио,Лацио го сакаат Егурен,Лацио немаат пари,Лацио ке ги продадат Коларов и Ледесма на Интер,ДЕНЕС!
И така одличниот тим на Интер,ќе се комплетира!
Нека е со среќа.

И Ето се враќа пошто пукнаа 3-1. Ај за убо за арно :)

Eden i edinstven Matrix:vozbud:

C_3_Media_977957_immagine_det.jpg

Значи ке го имаме за со јуве,а највазно е што со парма ке се врати бидејки снајдер нема да игра.Во напад ке играат ето,милито,пандев 100 посто сум сигурен дека со овие 3 ца ке искочи мурињо со парма

Епа вака, јас им ја честитам победата на Интер до сите навивачи на Интер... Поздрав

Значи прв пат вака да изнавивам за Интер :) Овој Пандев шо фанови ви донесе :pipi:

Значи ке го имаме за со јуве,а највазно е што со парма ке се врати бидејки снајдер нема да игра.Во напад ке играат ето,милито,пандев 100 посто сум сигурен дека со овие 3 ца ке искочи мурињо со парма

Мислам дека Интер има право да се буни на црвениот картон,пошо беше доделен неправедно без никаков контакт,туку поради саркастичното аплаудирање на Снајдер и изгледа му рекол на судијата-жена ти да ти роди дете во конзерва од муж Талибанец :pipi:

П.С Го чува некој од вчера мсн разговорот после утакмицата ??? :pos::pos:

Интер како тим го поштовам само заради едно нешто..

Josè Mourinho: I was expecting him to score. He has a lot of experience taking penalties, he takes one a week

Legen .... wait for it, wait for it, dary !!! :tv:

Meне па ми се допадна онаа изјава, и со 7 играчи Интер повторно ке победеа.

Иначе, реално, се виде кој е кој, шала на страна, први 20 минути една екипа играше, ваљда сега експертине укапираа дека има ЕНОРМНА разлика во 4-2-3-1 формат и 4-3-1-2 со кој беа убиени на терен, дури и со играч повеќе неможеа гол да дадат а во составот капак на Се имаа и линиски судии и главен судија, може од наредна година кога ке има и судии позади головите ( ако биде ова усвоено ) ке успеат да дадат бар почесен гол, зашто сезонава Се на се склопено, од 2 пријателски средби и 2 во првенствово, не успеаа во ниеден наврат гол да дадат, zero. :wink:

честита победа, се радував вчера за интер исто ко за челзи,пандев беше одличен,едностасвноси поигруваше со противниците на неколку наврати и голот беше МАЕСТРАЛЕН!!!

дали имаше некој член на форумов кој беше вчера на дербито
lucky him(т.е ако бил за интер):pos2:
:salut:

Мал спам ама морам и овде а го пастирам ова:

referee_gianluca_rocchi__l__gives_a_red_card_to_inter_milan_s_sulley_ali_muntari_show.jpg

250_rocchi.jpg

340x.jpg

Сега додадете ги двата црвени од вчера и размислете што е заедничко во сите 5 слики :pos2:

P.S. Интеристите од Велес имаат една парола: „Кој не мрази...“ :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom