Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
twelve-monkeys-1-1024.jpg

п.п.с. не бидете идиоти и размислете добро што пишувате, зашто после ќе се читате кај лешинариве у потпис!

Oва треба да им стои како вовед во тема!

:pos:

Темава стана ко последен гледан филм со кратка рецензија :pos:

п.с. ставите кратка рецензија, дан почне Син да брише.

краток коментар за утакмицава - три невесте тикве брале:pos2:

:toe:а што е финтава со интерашиве ги умреа овие од јуве на нивниот фан клуб.. песни запаличу пола града, слики со ајвари ово оно хахаха...ние не се силиме толку тие...само не знам што се радуваат ко за 2 недели ке се најдат во исто расположение како денешниве

ВРВ! :pos:

врв не врв.. јас не знам зошто мора во секоја манџа да се смешате...ајде некој коментар ок ама од каде вие најгласни денеска или битно да се провоцира само да се изживува

врв не врв.. јас не знам зошто мора во секоја манџа да се смешате...ајде некој коментар ок ама од каде вие најгласни денеска или битно да се провоцира само да се изживува

И ти си страшен !
7962839162006223183546.jpg

:pos: Другар ај олабави малце,дека вчера Интер јадеше ремет а тепаше ,кај го има тоа? само на КГН :pos:

Тоа е наша работа, ти уживај во твојата мизерија. 4 пати сакаш да ти повторам? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom