Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Фала му на господ шти зивеам во ова време,да зивее интер дома збеснав:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Натпреварот возбудлив 7 голови, пресврти и што уште не на крајот се чуствував како јас да сум трчал 90 мин. Но сепак да признаме немавме некоја игра а едно време и воопшто немавме. Се надевам наредните уткамици ќе се консолидираме и ќе играме на ниво.

А кога ја па истото сум го негирал, истиот муабет и јас го вртев затоа и го поставив тоа прашање .
А каде реков јас дека ти си го негирал?

Знам,дека ти делумно се сложуваше со Дено,а повеќето не се сложуваа.

П.С Му рековте фала на Реал Мадрид?:icon_lol:

Утре во Торино ЗИМСКИ ОЛИМПИСКИ ИГРИ!!!:pos2:

Останав дома свиткан во фетус положба.Незнаев како да се израдувам и само ќутев и гледав :) Одамна не сум бил вака срекен...:pipi:

Мислам нема што да зборам Снајдер мајстор !!! дома се искршив од возбуда хихихи :vozbud: иначе заслужено тепавме и добри асистенции од Пандев позз интераши нека пукнат душманите :wink:

А каде реков јас дека ти си го негирал?

Знам,дека ти делумно се сложуваше со Дено,а повеќето не се сложуваа.
Брат, ја делумно не се сложував со тоа, него ја го начнав тој муабет на темава па Дено се надоврза, мислам така дека беше па некои овде се обидуваа да негираат и слично.
Целосно се сложувам со таа констатација и истата ја имам од кога знам за Мурињо, ова е само уште една потврда дека што и да се случува на терен, дури и во ваков саботерски Интер, тој тим дома не губи, па макар и имале негатива на 5 мин до крај.

е јебига, тоа ни е

затоа пазете сe на 24 ти :kesa:
Локумче, ко во второ коло сезонава.

Снајдер ви е ѕвер...А Горанчо ја реши утакмицата со последната асистениција..Интересен меч нема што :tv:

Честито голема победа :smir:

Сиена сами се ебаа кога ги извадија Екдал и Реџиналдо, им отиде средината тогаш.
Крибари јадел црвен у тунел.

Весли Снајпер, каков играч еј! :vozbud:

Честитки за победата, иако неубделива, сепак заслужена.

Реакцијата на Мурињо = прајслес!

ВИА СА ЛУДИ БЕ ЕЕЕЕЈ

опасна утакмица. на почетокот игра луѓе и интер губеше 2-3, но после марсовци слетаа во нивните тела и почна лудото враќање од мртвите

на крајот марсовецот во телото на самуел оклучи напаѓачки мод кој смирено ја смести топката во голот.

и после на марс немало живот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom