Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Добри вести неделава :)

Виеира ауфидерзен,Мансини исто,со Афелај партали ке праат сеа во Марсеј :pos:
Арнаутовик ке остане,мило ми е,почесто треба да добива шанса од Мурињо :)
И ако се зема некој од Баптиста,Гаго и Ледезма,јас сум повеке за Гаго :toe:

П.С Не е ни Чиву,ни Чибу,ниту пак Ќиву,туку е Киву...

За Ибрахим Афелај зборуваш?
Не беше тој во ПСВ?

Интер ке се жали на одлуката за санкција на балоттели.
@ Mite, Стеванович е Италијанец, можеби има босанско или српско потекло, ама знам дека е Италијанец, сега додека беше повикан во составот го имаше во делот за играчи на Интер, го отворив и пишуваше и каде е роден и се, и знаменце италијанско.

Стеванович е роден во Цирих а дојде во Интер од Раднички. :wink:

Интер ке се жали на одлуката за санкција на балоттели.
@ Mite, Стеванович е Италијанец, можеби има босанско или српско потекло, ама знам дека е Италијанец, сега додека беше повикан во составот го имаше во делот за играчи на Интер, го отворив и пишуваше и каде е роден и се, и знаменце италијанско.

Како што знам Стеванович е донесен од Раднички (Србија) и е Србин :pipi:

Остај друго едно време беше Марсеј загреан за Афелај па си помислив дека го потпишале!:toe:

Да знам за тоа,но и Интер беше загреан за него :toe:

Како што знам Стеванович е донесен од Раднички (Србија) и е Србин :pipi:
и ја така знам, ама неќна со италијанско знаменце беше.
ај шо се распрааме, ќе побарам по нет мора да има нешто :helou:

Пишав погоре, у Цирих е роден али мислам дека у план му е за Србија да игра у иднина. :toe:

Stevanovic is a Serb, but he is the son of Swiss immigrant. He is an 18-year old, raised in Zurich,who can play as offensive midfielder or even as a second striker

швицарска :pos2:

Некој ако знае да каже дали ќаривме нешто од патрик , за колку го продадовме или си отиде како слободен ???? истото прашање и за суазо ???

За два месеци се откажавме од најголемите трошаџии во Интер. Мансини и Виеира го олеснуваа буџетот на клубот за над 10 милиони годишно а имаа придонес еднаков на нула иако кај Виеира тоа беше поради здравствени проблеми.

Сега останува само да го шитнеме Мансини и да се обидеме да го ангажираме Хамшик. Како стојат работиве оваа зима можеби ќе ни биде последна шанса пошто гледам дека Наполи е четврт и ќе се бори за ЛШ. Ако догодина игра во ЛШ тешко дека ќе го убедиме Де Лаурентис да го продаде.

Рене Крин плус 10-15 милиони евра ќе ја заврши работата ако треба и Дестро ќе им го дадеме во знак на добра волја.

А денес имаше еден интересен наслов, ’Секогаш кога Интер има проблем се обраќа кон Реал’. Се алудира на тоа дека си ги купивме Снајдер, Камбијасо и Самуел кој се одлични кај нас и дека е можно следен да биде Гаго.

Некој ако знае да каже дали ќаривме нешто од патрик , за колку го продадовме или си отиде како слободен ???? истото прашање и за суазо ???

Уште не се знае колку иаме земано од него,би требало да кажат кога ке потпише со Сити,Интер колку земал од него :toe:

А Суазо мислам дека е на позајмница во Џенова со можност да го откупат целосно договорот од Интер на крајот на сезоната...

1143_200x250.jpg

Ви се криви :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom