Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Inter Milan want Steven Gerrard, Fernando Torres and Javier Mascherano to follow Rafa Benitez to the San Siro

Џерард ќе го собере Мурињо во Реал најверојатно.... ама изгледа ќе му ги дадете и Мајкон и Милито (?) во пакет :) така да ќе се отвори простор за Торес :) интересно лето е пред нас во секој случај....

Дали ти мислиш дека од Ливерпул ќе си отидат Торес , Џерард и Маскерано . Па не заебавај

Дали ти мислиш дека од Ливерпул ќе си отидат Торес , Џерард и Маскерано . Па не заебавај

Џерард 100% заминува...
сеа хипотетички правиме муабет.. ако Морати се реши да го даде и Милито во пакет со Мајкон во Реал, тогаш единствен кој може да го замени е Торес и Морати сигурно ќе тргне со сета сила по него, плус ќе го има Бенитез како сојузник... Бенитез е човекот што го донесе Торес во Ливерпул, иако Манчестер Јунајтед го "бркаше" 3-4 сезони.. така да и Торес ќе му ја летне :)

и крај краева што ќе прават во Ливерпул.... ќе се борат за излез во Лига Европа, а вредат да се борат за титула и во Италија и во Лига на Шампиони...

.....шпекулации шпелулации.... :) :)

Јас пак сега прочитав дека Џерард го условил неговото останување со заминувањето на Бенитез... Така да најверојатно Џерард ќе остане во Ливерпул:toe:

--- надополнето ---

Неофицијално: Рафа е нов тренер на Интер!

Јас пак сега прочитав дека Џерард го условил неговото останување со заминувањето на Бенитез... Така да најверојатно Џерард ќе остане во Ливерпул:toe:

--- надополнето ---

Неофицијално: Рафа е нов тренер на Интер!

Од кај ти е оваа информација ???

Од еден форум, само и таму немаше линк :( Затоа и пишав неофицијално, али најреално со оглед на тоа дека не гледам друга опција :toe:

А знае некој кога ќе одиме втора лига? нели готова беше работава, таман се израдувавме, наеднаш снема Се.

Милито не си оди ни под разно да се разбереме :D

Мајкон треба да остане,јебеш мотивацију кад 6 години по ред плескаме се по ред,навика е тоа веке :icon_lol:

Е сеа ова Рафава нека не си праи многу бајрам со глаата ако доага,нека не бара некој услови од типот целосна контрола врз трансферите да не го јаде на велико.Не за џабе го имаме Бранка,зверка човек кога станува збор за трансфери...Џерард ако дојде тогаш Хамшик и АфелајоФците не ни требаат.Да се донесе дефанзивец како замена на Лусио\Самуел,само да не е некој од типот ка Киргијакос...у стил на Кире и јас малце,моја желба е Агер :icon_lol:
Торес нема шанси да го земеме,барем не сега пошо гнидите од Американци што го држат Ливерпул ке бараат ненормална сума,за колку толку да си ги вратат парите што ги џитнаа у вода...нек се јебат...а веке Торес ако сака да доага,Балотели пак треба да се задоволи со клупа,со Ето ке има јадење за стартната постава...но ова се само сонови засега.

Како и да е,добар избро направи Морати,Рафа не е тапа тренер колку што беше во Ливерпул,за трансфери е тиња,факат факт,ама тактиката му е на врвно ниво.

99% Defeatez е нов тренер на Интер, на место е она што го пиша Бенемата горе, тој 1 процент е условот на Морати, односно, во случај да биде отпуштен дебелиов да не добие ни цент оштета, се шпекулира дека платата ке му биде 4м евра по сезона.

Малце прорчкав на интернет за трансферите на Бенитез, не го следам до толку Ливерпул па да знам што и како биле трансферите....
Еве мала статистика:
1.Најскапо платен играч: Фернандо Торес дури 20.000.000
2.После него се Аквилани, Кин, Глен Џонсон и Бабел.

Аквилани беше донесен повреден и тоа му беше единствено грешката, Кин растураше во Тотенхем така да не е возможно да се каже како грешка со оглед на тоа дека беше продаден за само 2-3 милиони помалце отколку кога беше купен, и најголемиот промашај е Бабел иако кога дојде мене ми се свиѓаше неговата игра.

Најдобри трансфери:
1. Торес 20.000.000
2. Чаби Алонсо 10.000.000(продаден за 30)
3. Дирк Кујт 9.000.000(многу корисен играч)
4. Сисоко 5.500.000
5. Маскерано

Тие што ги спомнувате Вороњин, Деген, Агер, Аурелио итн. никој од нив не бил донесен за повеќе од 4-5 милиони....

Во Интер ќе има 100 милиони на располагање а со тие пари сигурно нема да купува играчи од типот на Деген а и Бранка и Ориали сигурно ќе бидат задолжени за трансфери...

Откако отпадна Капело, Бенитез е единствениот слободен тренер кој може да биде тренер на Интер....

Убаво пиша Бобан, да да, Бобан:), за тренер кој освоил ЛШ и има финале плус не смее да се каже дека е лош, но најголемата фрка во врска со него се трансферите, плус, начинот на кој ја одржува тимската атмосфера. Ај првово ке се среди уз Бранка гарант, али во Италија сите знаеме дека фудбалот освен на терените, се игра и надвор од истите па во тој контекст од огромно значење ке биде и присуството на Ориали, плус Барези кој мора да остане дел од оној тренерски асистентски кадар, зашто Рафа ко што знам ке го собере и Пелегрини ( бившиот играч на Валенсија ) за асистент, а кakо што разбрав овој играч имал феноменален однос со Занети зашто беа и колеги во Аргентина на времето.

УПМ.Со тешко срце морам да ставам аватар од РАФА.Јас мислам дека Капело ќе беше наш тренер ништо од тоа.Иако сеуште е неофицијално како што напиша некој погоре сепак мислам дека он ќе биде наш тренер.УПМ!

Еј не ме критикувајте за моите играчи:smir:,ете ви Џерард не доаѓа ова значи дека слободни(добри) фудбалери од средина на терен остануваат моите ај сеа да не ги повторувам!!Ако си иде Маикон ке земеме супер пари а на негова позиција ке игра Сантон,за лев или Коларов или Варгас да го земеме,и покрај Кутињо еден квалитетен играч од средина !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom