Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш Бенитез, иако мислам дека Морати изјави дека Бенитез имал договор со Ливерпул и дека ќе биде тешко да се донесе.
И сега кој ни остана како опција? Спалети?
Потпиша, но во тој договор беше потпишан после брилијантниот настап на Мело на Купот на Конфедерации,и беше вметната клаузулата од 25 милиони евра.Тој договор беше потпишан исклучиво за да му земат на Јуве повеќе пари.За разлика од тој договор, во новиов договор на Капело нема клаузула која одредува колку пари треба да добие Англиската Федерација во случај да биде раскинат договорот.Него Кико, лани Мело не потпиша нов договор
Eве овај
Потпиша, но во тој договор беше потпишан после брилијантниот настап на Мело на Купот на Конфедерации,и беше вметната клаузулата од 25 милиони евра.Тој договор беше потпишан исклучиво за да му земат на Јуве повеќе пари.За разлика од тој договор, во новиов договор на Капело нема клаузула која одредува колку пари треба да добие Англиската Федерација во случај да биде раскинат договорот.
Не сум во тек.Капело не доаѓа во ИНТЕР?Од каде сега ова.Читам погоре Капело го продолжил договорот со англиската фудбалска федерација.Пред 1 час се слушнав со еден другар од Италија(страствен навивач на ИНТЕР) и он вели дека во Италија на големо се зборува дека Капело ќе биде нов тренер на Интер по завршувањето на СП.Сега и јас незнам кого да слушам!
Се молам само да не дојде Бенитез!
Хидинк е тренер на Турција не е слободенЈас се мислам дека Гус Хидинг ќе биде ваш нов тренер, али ќе видиме, времето ќе покаже ... :salut:
Па и Миле да биде тренер,а Цацко и Тошо помошници,пак ке бидеме шампиони во Италија
Абе Енглезите не се торлаци до толку,да го пуштат Капело да оди во Интер без да си карат нешто од него,затоа е потпишан новиов договор мегу Капело и ФА (не овој нашиов).Им рекол у стил,групи ке поминеме како така,ама после е тешко,90% отпагаме,дај да потпишам нов договор,Морати ке ви плати оштета,јас ке одам во Интер,вие ке имате некое евро плус и сите ке бидеме срекни![]()