- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ја па си реков со другарка ке доагаш![]()
BTW count me in! т.е. Рачунајте ме![]()
Мењаме ? Цеце за Емото од ТЕтово ? Хахаххаха .!.
И аки ке дое со другарка тоаш !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го првиот отпадна,кај па баш сеа најдеТешко јас,ке идам за Гевгелија во сабота со колегите од факултетТињаааа!!!
Обични фанови на Интер кој не се регистрирани нигде а ке видат на фб ке сакаат да дојдат и тука отприлика 5-10 души .Се на се нема да има помлаце од 30 души па тој што ке бара кафич или друго место нека претпоставува дека ке бидеме од 30 души па нагоре
А ние какви сме, необични?![]()
Специјални сме ние или таканаречени УНИКАТНИ а ДЕКО? xD
Хехе,па ние не сме баш и обични ние сме вистински фанови на Интер,мислев на обични кои нигде не се регистрирани и не ги споделуваат со нас победите и поразите на овој форум.Иначе ти ке доаѓаш за собиранкава на 22 во Скопје ?А ние какви сме, необични?![]()
Хехе,па ние не сме баш и обични ние сме вистински фанови на Интер,мислев на обични кои нигде не се регистрирани и не ги споделуваат со нас победите и поразите на овој форум.Иначе ти ке доаѓаш за собиранкава на 22 во Скопје ?
Не јас сакам да останам обичен![]()
Леле зш бе не доаѓаш,еднаш играме финале убаво е сите да се соберемеНе јас сакам да останам обичен![]()
Ако е точен јубилејов тогаш се надевам ке биде со пехарЗанети во Мадрид ќе го изигра 700тиот натпревар![]()