Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј имате ли видео од Пандев кога ја започна акцијата за вториот гол?

Му свиреа сопствените навивачи и го вреѓаа до последниот свиреж на судијата ... а за човек со еден неурон у глава доволно е да изреагира така, очигледно потребен му е психијатар бидејќи овој самоконтрола не поседува, убеден сум дека се кае ради направеново али џабе, иако, си стојам на тоа дека фановиве носат 50% од вината за ова, зашто знаат што малоумник е а и во ситуација кога тимот им води 3-1 не гледав резон да му свират.

Најмногу ме накурчија што му свиреа за оној волеј, ја не глеам зашто би му свирел некој за тоа, фудбалски потег на место, реализацијата лоша но како и да е, секој така би изреагирал во една таква ситуација ... :toe: Шо најдоа тука за свирење лешинарине дебели и запотени што шират реа на 100 метри само они си знаат.
И фановите се малце отидени...што му смираат па на куров кај што водат 3-1 и нормално дека ќе се нафура, можда и јас би изреагирал така:smir:

Си замислувам со овие навивачи што ќе беше ако Бербатов играше во тимот:) Мислам дека ќе беше распнат на сред Меаца.

Па што се курчат и они коа водевте 3-1, а нормално дека ќе изигра коа е у тежок филм влезен младичот. Многу му падна криво што така изгреагираа фановите затоа се накурчи и кој ги ебе сите..:wink:
Тоа не му дава право така да се однесува и да покаже таква непочит кон самиот клуб Интер, во продолжение, еве на што мислам:

Балотели фрла дрес на земја, што е полн со историја и трофеи, полн со победи и традиција, дрес кој го носел Меаца, Фаќети, Мацола, Занети и компанија, дрес на клуб кој го направи него играч, дрес на човек кој секогаш верувал во него! Значи не направи ништо, само понижи се што беше погоре споменато.

Дајте освестете се, со ова дечкото не почитува никого, од 1903 до 2010 година!

Пишав еднаш, еве уште еднаш, заборавете, Балотели не заслужува внимание вечерва од наша страна, Интер, само Интер !!!

Балотели - Сите сте кучкини синови:tapp:,за ова ке го обесат -http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5494:------80000------&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

Чоек,збориш за најизгорените фанови на Интер.Па и јас да сум бил на нивно место би го пцуел и би го свирел.Шут на место? Па не е ова Ливорно па да си играме курац во 92 минута кога сите ја знаеме мокта на Барса дека можат за 2 минути да дадат ако треба и два гола.Ипак можеше црниот да ја задржи топката и да заштедиме некоја минута.Неможам ни да замислам да примевме гол во 93 заради шутот на балотели,,,али ипак што е тука е.
Де бе, се обиде гол да даде, ја тука ништо лошо не гледам од реакција на 19 годишен напаѓач.

И не зборам за оние најизгорени фанови на Интер, зборам за оние кои доаѓаат само на дерби средби да го полнат стадионот, убаво реков поназад, сите ја заборавате реакцијата на Маикон на почетокот од сезоната кога фановите на Интер го исвиркуваа Милито ...

Вие очигледно не разбирате дека фановите влијаеа деструктивно врз играта на тимот бидејќи создадоа ситуација на играч мање во моменти кога Интер имаше позитива од 3-1, е тие свирежи и навреди резултираа со тоа, Балотели не знаеше каде се наоѓа.

Значи, се на се склопено, не го оправдувам Балотели, никаде тоа не го реков, но не ги и оправдувам фановите кои идеа контра ТИМОТ. И да, реков и ке речам, ја сваќам таа негова реакција, што може да се очекува од некој без мозок и без самоконтрола по толку навреди и свирежи ? И ја у ситуација со амеба у мозок и едвај завршено осмо така ке реагирам, не се сите луѓе исти на планетава ебаго.

Се, се, ама тоа што го направи е неопростливо. Да не се повторувам, кажав што имам да кажам. Не знам како ќе реагира управата, но ова заслужува раскин на договорот уште вечерва!

Да да незахвално копиле, му ебем фацата, раскин на договор или под казна у Милан би го пратил да нема со кого да се дружи :pos:

Дали ја знаете разликата меѓу Барса и Златен Даб?

Златен Даб го полнат во прилепска пивара, а Барса на Меаца! :back:

Мислам дека навивачите на интер се повеќе криви,што покрај 3-1 водство против најсилниот тим во светот тие наоѓаат причина да го исврикуваат Балотели...па веруј ми и на не него не му било лесно,ништо чудно за реакцијата.. жал ми е за детето,мада малце се пимплаше на терен и делуваше незаинтересирано...али тоа е Балотели

Се напнав.

Наместо да читам и пишувам за Интер ја за Балотели. Само ке ставам уште една слика која се надевам ке не задоволи за инцидентот.

marco_materazzi_1152614524_1182999.jpg

Respect за човеков.Колку и да сум го пцуел заради грешки и црвени картони денес ке го величам.Алфа и Омега е кога е кога треба на некој да му се покаже и докаже ако итреба и физички дека Интер ке ти биде приоритет кога го носиш црно плавиот дрес.

Слушнав една информација дека навивачите го вреѓале нешто за бојата на кожата и такви ствари вистина ова или ?

Луѓе се извинувам јас шо напнав со Марио, али таков сум што да се праи, ова повеќе е нечовечки, претерува ... Уживајте во вечерта, имате право.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom