Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Што фане овој Филип бре.....:tapp:

фан vs. фан: Интер vs. Барса

Да не е од форумот некој? Вака песимистички настроен, незадоволен од Интер оваа сезона може да биде само еден. Кој?

Јас типувам на Думан!

Според мене Балотели мора да игра .....

Милито и Ето ги знаат ко 2 и 2 =4 ебате .... Нигерчево може нешо да напраи , али ке видиме =)

Баш ме интересира шо формација Мур ке спреми за вечер , со оглед на тоа што Меси му нема дадено гол на тим воден од Мурињо , се надевам дека така ке биде и вечерва :)

пс:God , replace Cezar tonight :D :smir:

кој ви е овој филип бе..големо путе испаднал :pos2:
Пред полуфинале и за Ливорно да навиваш ќе те стегне еуфорија нема да се предаваш а не за интер..:tv:

Со Цска си земав добри пари на синглче, денес пак исто играм на Интер повеќе од сигурен сум дека Интер ќе ги истури на Барса вечер, незнам зошто. :)

Ајде вечер очекувам победа на Интер и се надевам оти Пандев ке даде некој гол:tv:

Исланѓани мамата си ебале :D нов бран од вулканот пуштија, и како тргна работава и ние со автобувче ќе одиме за Каталонија:tv:

Исланѓани мамата си ебале :D нов бран од вулканот пуштија, и како тргна работава и ние со автобувче ќе одиме за Каталонија:tv:

Ништо страшно како што рече Гвардиола вчера среќа што Интер ја елиминира ЦСКА инаку до Москва требаше да одат.
Беркамп цела кариера со автомобил патуваше па не се пожали,а и Марига имал страв од летање.

Ееее де еееде.....ама сте се стреселе...не бива со автобусите на Атом Кочани ке се возат!poser

Автобус е тоа братче, ко у хотел А категорија е унатре!
poserposer
party_bus-inside.jpg

Што фане овој Филип бре.....:tapp:

фан vs. фан: Интер vs. Барса

Да не е од форумот некој? Вака песимистички настроен, незадоволен од Интер оваа сезона може да биде само еден. Кој?

Јас типувам на Думан!
Не е Думан,да не е Фантомот,можеби станал фан на Интер после двомечот.:pos2:

Иначе денес било сослушувањето за Моџи, но одложено е за 27ми (мислам), поради што не дошол Анчелоти, заради забраната за летови над Европа со вулканов што е работава.

Така да, до 27ми порадувајте се уште малце на Сериа А, понатаму си знаете. :)

Сеа видов дека Мунтари играл првата со Барса:tapp:,погледнете само какви грешки праи во 1,33 секунда и 2,09 секунда:tapp: Иначе сме имале само еден шут во рамки на гол и тоа преку Милито:toe:

Сеа видов дека Мунтари играл првата со Барса:tapp:,погледнете само какви грешки праи во 1,33 секунда и 2,09 секунда:tapp: Иначе сме имале само еден шут во рамки на гол и тоа преку Милито:toe:

Секако се секавам какви грешки паравеше тогаш:tapp:, едноставно беше како изгубен на теренот...:tapp:

Да де, тоа беше еден од 15те меча сезонава каде Мунтари беше заменет на полувреме. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom