Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Бало(тели) .... Биланез ама дава голови за Интер :vozbud::vozbud::vozbud:
хахахахахха, браво за постов.
Балотели навива за Милан, но неговите голови му носаат нови три бода на Интер.
Балотели ако сака нека облечет и шорцеви на Милан и шал нека носи нивни и на Сан Сиро нека игра , ама головите му носаат бодови на Интер.
Браво Балотели.
П.С никогаш не напишав ниеден пост против Балотели, иако е немирко. А вие што го критикувавте, сега пак гледам дека почнавте да му давате подршка.
С У П Е Р МАРИО Б А Л О Т Е Л И

Baloteli нигде не иде ако продолжи да игра ко шо знае (денес и назад се враќа) и не праи бељи =)

Чим дава голови добар е , ако не дава одма не чини :pos2:

Али секако ќе лета на крај од сезона, барем да се исфура во Интер, после нека крши глава

Никогаш не сум оценувал играч според дали дава или не дава голови...

Никогаш не сум оценувал играч според дали дава или не дава голови...

Ок не реков дека така си оценувал фудбалери, ни јас не оценувам фудбалери на тој принцип, ама ми се види твојот пост добар за да го кажам тоа (ништо лично:smir:)

П.С никогаш не напишав ниеден пост против Балотели, иако е немирко. А вие што го критикувавте, сега пак гледам дека почнавте да му давате подршка.
С У П Е Р МАРИО Б А Л О Т Е Л И

Кој му дава поддршка? Добро е што дава голови за ИНТЕР, но гомнар си е гомнар.

Искочи Пандев, толку му е силата до 70 минута...:icon_surp

Ок не реков дека така си оценувал фудбалери, ни јас не оценувам фудбалери на тој принцип, ама ми се види твојот пост добар за да го кажам тоа (ништо лично:smir:)

Хахаха лошо си ме сватил, сакав да кажам кое задоволство ми е што е биланез а дава голови за Интер:smir:

И Пандев беше солиден денеска...

Но денеска ништо не покажа посебно...
добро па неќна 90 ги истрча со цска, и беше еден од главните, денеска изгледа заморот влијаеше на него.

Цело второ полувреме ниту помислуваат да шутираат посериозно на голот, работата си ја завршија навреме и сега гледаме рутина, овој пат простено им е за ваквата игра.

Тиаго Мота 3-0

Тиаго Мота по одличните партии во минатите средби редно беше и по некој гол да постигне, секоја чест

Што му стана на Мота бе, се здиве од еднаш хехе:vozbud:

Си го имаат Дејо и Мота. :)

Одличен натпревар за Тиаго Мота, речиси перфектно. Заедно со Балотели најдобрите поединци на теренов. Искрено, Балотели многу смирено, без тензија, како што треба го одигра натпреваров. Големо засилување за освежување на нападот, бидејќи како што гледаме Милито и Пандев се преморени. Истото и за Ето би го кажал, односно повеќе треба да се ротираат напаѓачите и воопшто целиот тим на вакви натпревари против послаби противници.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom