D-r-ot
од поликлиника
Ето комотно нека го тера, ко мал и онака 2 до 3 пати неделно ловел зебри и лавови, навикнат е на вакво темпо со мечеви.
Eто е суспендиран за Болоња. Исто како и Занети и пола прв тим.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ето комотно нека го тера, ко мал и онака 2 до 3 пати неделно ловел зебри и лавови, навикнат е на вакво темпо со мечеви.
Да да заборавив, епа јебига, Пандев и Кварезма уз Балотели, мада, Мур до сега ретко го одмарал Милито освен на мечот со Ливорно, не верувам дека и сега ке го одмара.Syn, Ето е казнет оваа утакмица ми се чини:smir:
Прво полувреме одигра послабо, но во второ тој ја префрлаше топката.Ајде бе Думан, просветли ме ... утнува 2 зицера од кои 1 е убер шанса на меч со кој Интер у моментов ке беа во полуфинале, во прво се утепа од грешење при основни пасови, тоа за тебе е добар натпревар од креатор на игра и играч кој обично не греши во пас играта и има супер прецизен шут ( технички добро поткован ) ?
Да да заборавив, епа јебига, Пандев и Кварезма уз Балотели, мада, Мур до сега ретко го одмарал Милито освен на мечот со Ливорно, не верувам дека и сега ке го одмара.
Ја би идел на таа варијанта, Кварезма - Балотели - Пандев ...
Од кај ова за соблекувалната Иосоно ? Струга Њуз ?![]()
Од кај ова за соблекувалната Иосоно ? Струга Њуз ?![]()
Останува фактот дека изигра лош натпревар, да не беше оној утнат зицер во второ, немаше да го имам ова мислење што погоре го пишав, али тоа ми дојде ко капак бидејќи играч од негов калибар, со таков шут и во една таква ситуација реално, требаше само рутински да изреагира.Прво полувреме одигра послабо, но во второ тој ја префрлаше топката.
Iosono e od Struga?