Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Грубо е направена сликата колку да ви доловам како би изгледало убаво маиците,нашето лого на чело и секој ке не знае така,од кај доагаме и кој сме :)

Ако се решиме сите да направиме маици,ке средиме у фотошоп убаво и то је то,за една до две недели имаме маици :)

Инаку IoSono јас сеа ке пишам на форум кај нас...

Регни се на нашиот,еден плус член ке имаме :)

РЕГНАТ сум од почеток на форумот, ама не и било лошо и тука да се престави идејата, јебига можеби некој и од другите италијански клубови ке им се бендисаат мајците:kesa:

РЕГНАТ сум од почеток на форумот, ама не и било лошо и тука да се престави идејата, јебига можеби некој и од другите италијански клубови ке им се бендисаат мајците:kesa:

Разработка на идеи кај нас. Сепак таму е подруго, можеме да ги договараме идеите на раат. Овде кога ќе има нешто готово ќе го објавиме.

И јас сакам таква маица,ама и ке си направам! И позади ЛУСИО да ми пишува или КАМБИАСО a.k.a Пи*ка мамина :)

АЦАБ Бизнисмен ... три за сто :)

За тебе попуст...една за 100 :pos::pos:

Не шала на страна,добра идеја ми е ова,зборев пред едно време,ама поважно беше тогаш да отвориме прво сајт,па форум.Се оствари тоа,на ред се маиците и главни фраери ке бидеме :pos:

Не шала на страна,добра идеја ми е ова,зборев пред едно време,ама поважно беше тогаш да отвориме прво сајт,па форум.Се оствари тоа,на ред се маиците и главни фраери ке бидеме :pos:

Јак си бе, добра пара ќе биде :pos:

едит:
Милан е 100% испаднат.
Рома испадна.

Освен Интер што е и нормално посакувам сите италијански екипи да испаднат, сите !!!

Ние сме веке фраери бе!

Погледни ги Рома и ке ти стане јасно!:kesa:

Во пресрет на дуелот Јубе-Ајакс, се вжештува атмосферата во фан клуб Јубе.

Во пресрет на дуелот Јубе-Ајакс, се вжештува атмосферата во фан клуб Јубе.

Да бе се лутат, заш вечер старата дама ке ја тртат на стативите!poser

Честитки на победата момци :smir:
Според играта, и недосудениот реално беше барем нерешено но што е тука е :toe: Лусио доста добро изигра против Дрогба, освен неколкуте шутеви во 1во полувреме, во 2ро не му даде да мрдне. Очигледно стана дека секоја топка или оди кај него или се шутира од далеку, и го столчи :)

Се гледаме во Лондон. Поздрав

Приметивте дека Мурињо по голот на Милито не се израдува,ова првпат од него да го видам:toe:

Приметивте дека Мурињо по голот на Милито не се израдува,ова првпат од него да го видам:toe:
Ретко го прави истото на старт од мечеви него без разлика, и во 90та да се десеше тоа ради респект кон Челзи како клуб ( без Абрамович ) немаше да слави.

Ретко го прави истото на старт од мечеви него без разлика, и во 90та да се десеше тоа ради респект кон Челзи како клуб ( без Абрамович ) немаше да слави.
Која сака нека е минута важен погодок е, баш се чудам како остана смирен по тој гол на Милито:toe:.Знаејки го Мурињо како ги прославува навистина чудно во тој момент да гледаш на респект:toe:

Е,и ова забораив да го пишам вчера.

Мурињо е човек за респекат.
Секоја чест за него.
Не се радуваше на првиот гол,за вториот не приметив.

Значи уште го поштува Челзи,браво за него.
Не за џабе ми е еден од омилените тренери,ако не и најомилен.

А,штом го поштува Челзи,можеби еден ден,потајно се надевам дека ќе се врати кај нас..:tv:

Абе да ама па и не е поентата да свршава на гол во 3та минута ко Миланезите :toe:

А и курназ си е :) :) :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom