Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Кај соборна е...

Епа супер, јас сум заинтересиран:icon_surp:icon_surp само да се договориме убаво. Иначе за дуелот со Удинезе очекувам победа макар ке биде тешко али сепак мора да тепаме.

Сите заедно почнале на тренингот, а потоа тие 3ца почнале засебни тренинзи... Како и да е Лука Калдирола (1991) и Жулио Донати (1990) тренирале заедно со првиот тим денес. Двајцата се централни дефанзивци во примавера тимот
донати е десен бек, имаше еден настап за сега кога мајкон беше повреден и се покажа во феноменално светло, барем според мене има материјал во него да биде дел од иднината на Интер.

Матераци денес тренирал со првиот тим, така да нема потреба од загриженост кој ќе игра со Лусио. Сантон сеуште не е целосно опоравен, па Занети би можел да игра таму.

Средината според мене ќе биде Камбиасо, Мота и Станкович, напред Снајдер, а напаѓачи Милито и Ето.

Зошто Ето? Мурињо очигледно сака да го врати во форма, па настојува Ето да има предноста пред Пандев и Балотели. Неговото искуство и голови ќе ни се потребни во ЛШ на Стемфрод Бриџ а и во преостанатиот дел од сезоната.

Матераци денес тренирал со првиот тим, така да нема потреба од загриженост кој ќе игра со Лусио. Сантон сеуште не е целосно опоравен, па Занети би можел да игра таму.

Средината според мене ќе биде Камбиасо, Мота и Станкович, напред Снајдер, а напаѓачи Милито и Ето.

Зошто Ето? Мурињо очигледно сака да го врати во форма, па настојува Ето да има предноста пред Пандев и Балотели. Неговото искуство и голови ќе ни се потребни во ЛШ на Стемфрод Бриџ а и во преостанатиот дел од сезоната.

Камбијасо е казнет, така да би требало да игра Марига.

Ау да. :pipi: Изумив.

Марига или Мунтари, нема друг. :wink:
И Мунтари е казнет. :tv:
Дури и вие сте збунети кој шо како е казнет. :)

Него ако стартува Матераци и ако е оспособен Сантон топови, мада и вака, Марига е тука, Дејо, Мота, тука е и Крхин по потреба. :toe:

Јас пре Марига би го играл попотребен е од Мунтари на теренот :)

Инаку момци имам една идеја,се надевам добра ке е...
Да направиме маици.
Зборев пред некое време тука за маици и мислам дека сега е вистинско време да направиме маици,да направиме мала промоција низ Македонија,ке направиме бум со маиците,осекам :)
Нешто вака да бидат ако ги правиме,ни многу наџиџани да се,едноставно...

tshirtblac.png

за штампа нема да не фати многу...па ако има некој подобра идеја и ако сте сите за идејава,зошто да не ја оствариме :)

Да направиме маици.
Зборев пред некое време тука за маици и мислам дека сега е вистинско време да направиме маици,да направиме мала промоција низ Македонија,ке направиме бум со маиците,осекам :)

tshirtblac.png

за штампа нема да не фати многу...па ако има некој подобра идеја и ако сте сите за идејава,зошто да не ја оствариме :)

Одлична е мајцата,,,само јас имам една исто така добра идеа кој ке ја споделам со вас само да ја средам на фотошоп и ке ви ја презентирам :) нешто во по елегантен стил :pos: Ипак тимот ни е од Милано :)

Не верувам, некако не ми е во стилот на Мурињо тоа.
Не верувам дека доколку Ето продолжи со ваквата анемична игра, да Мурињо му дава шанси, за поправка.:toe:

Да направиме маици.

tshirtblac.png

На наш форум одете со ова

Одлична е мајцата,,,само јас имам една исто така добра идеа кој ке ја споделам со вас само да ја средам на фотошоп и ке ви ја презентирам :) нешто во по елегантен стил :pos: Ипак тимот ни е од Милано :)

Грубо е направена сликата колку да ви доловам како би изгледало убаво маиците,нашето лого на чело и секој ке не знае така,од кај доагаме и кој сме :)

Ако се решиме сите да направиме маици,ке средиме у фотошоп убаво и то је то,за една до две недели имаме маици :)

Инаку IoSono јас сеа ке пишам на форум кај нас...

Зашо бе не тука, па и тука има Интеристи!:smir:

Регни се на нашиот,еден плус член ке имаме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom