Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Остај ти таа работа. Сега кога ќе ни збичат неколку казни од новите, оние за пцуење по терен што ги воведе Федерацијата... Па кога ќе ни оптегнат уште неколку црвени... фалеше само уште Мурињо да одржи прес па да го крка заедно со Ориали и Барези, иако последниов ништо не збори.

А бе мора да е првенството интересно и точка. Макар што една екипа која се бори за 4-то место со 2 играчи повеќе не може да ни шутне на гол, првенството мора да биде интересно. Со сила - со сила...

Првин конечно се смирија страстите после овај дебилизам кој ни го приредија самуел и кордоба:toe::toe:второ конечно да ме разбери некој што го трубам тука на форумот два дена(ситуацијата за занети дека ќе биди каде каде подобро да не игра во средниот ред)....трето одлична игра на станкович:aplauz::aplauz:,четврто ситуацијата во која се наоѓаше ето како што шутна во моментот ми изгледаше премногу неискусно (со полна право вголман ):toe:10,5 милиони нека размисли малце:uvo:...дефинитивно е подобро за со челзи доколку играат мота и станкович во средниот ред ....за играта на снајдер и на милито:aplauz:и секако стандардно добра игра на аргентинците(капитенот и естебан)..дечки се на се задоволен сум со играта одиме на челзи:duel:Forza Inter

Лусио момци, Лусио, man of the match за Интер, изигра и за Самуел и за Кордоба, срце остави на терен како и секогаш, го обожавам играчов, секоја чест за прикажаното .

Лусио момци, Лусио, man of the match за Интер, изигра и за Самуел и за Кордоба, срце остави на терен како и секогаш, го обожавам играчов, секоја чест за прикажаното .

И него го заборавив ..свака част одлично изигра,лусио каде и да игра остава срце на терен :cuc::cuc::cuc:..додуша и оние сампдорија не успеаја една шанси да направат со два играчи повеќе:toe:

А ке има некој љубезен да стаи хајлајтс..па да видам шо се дешавало?

Сега ја гледам репризата. Самуел идиотски ги заработи картоните. Вториот (т.е. црвениот) ми е појасен барем се обидуваше да спречи гол-шанса. Ама првиот за кој фактор го собра играчот со се топката надвор од опасна зона, без никаква потреба, ич не ми е јасно. :tapp:

После тоа можеше директен црвен за неспортски потег на Пацини, го сопна Лусио без топка. Ама Пацини не игра за Интер.

И после втор жолт за Кордоба за судар на сред терен, во старт во кој Кордоба се судри со тело, не употреби ни нога, ни ѓон, ни лакт, ништо... чист судар по инерција.

То је то... :toe:

Тие Сампдорија се приказна за себе, ради ова издание ке си дозволам да кажам дека не заслужуваат место во 4 најдобри во Серија А, абе сериозно еј, 2 играчи повеќе имаш, и Дел Нери во овој поглед неда ме разочара а имам високо мислење за овој тренер кој под дифолт секогаш е незгоден за Интер без разлика која екипа ја води.

Со оглед дека Интер играа оправдано бункер, типот требаше да ојачуе средина и да го извади Пацини кој имаше жолт т.е. да вади се што има жолт на терен бидејќи се знаеше дека и да дувнат играч ке го папаат вториот, јебига, тоа го налагаше ситуацијата на теренот, сите пожолтени играчи му беа подвижен црвен картон.

Среќа, па ке кажам, среќа што противникот се однесуваше аматерски во една ваква ситуација, и они ко да беа изненандени од тој тек на настаните на терен, иначе не му бегаше првиот пораз на Мурињо по 8 години на домашен терен во лигашки натпревар.

Првиот беше црвен али не ми е јасно што е со вториов...а за шансата на ето ноу комент:tapp: али се дешава јбг

Момци, реков, аргументот судиски тука е следење на прописи, Кордоба направи старт за жолт картон, го однесе Поци у три лепе, топката веќе беше отидена а овој стартуваше опасно. Секогаш ваквите моменти се санкционирале со жолт картон така да тука освен муабетот прогледување низ прсти други ништо не поминува.

И втора работа која не ја начекав тука, Кордоба стартува на средина на терен, т.е. не на средина, на нивна половина. Со кој памет ризикува втор жолт на нивна половина. :tapp:

п.с. Еве неколку пати го прегледеувам стартот негов, и сеуште сум со тој став дека го заслужи вториот жолт картон.

Сега ја гледам репризата. Самуел идиотски ги заработи картоните. Вториот (т.е. црвениот) ми е појасен барем се обидуваше да спречи гол-шанса. Ама првиот за кој фактор го собра играчот со се топката надвор од опасна зона, без никаква потреба, ич не ми е јасно. :tapp:

После тоа можеше директен црвен за неспортски потег на Пацини, го сопна Лусио без топка. Ама Пацини не игра за Интер.

И после втор жолт за Кордоба за судар на сред терен, во старт во кој Кордоба се судри со тело, не употреби ни нога, ни ѓон, ни лакт, ништо... чист судар по инерција.

То је то... :toe:
Прво Лусио го удри на Пацини ако добро ја гледаш снимката.Само криво ми е како толку брзо заборавате како сте победувале во минатото.Ако случајно не ти текнува само побарај линк преку приватна порака и веднаш ќе ти дадам линк од тоа како сте победувале

Стартот на Пацини без топка:

pazzini.jpg

Стартот на Кордоба на топка:

cordoba.jpg

Се што се случи овде е што и двајцата беа во полна брзина, Кордоба не ја стигна топката и се судри со играчот со тело. Кажете ми вие пообјективните од мене, каде има овде жолт картон? Посебно втор. Или четврти, како сакате...

Леле, не ми се верува колку ве уништи судијата. Со други зборови, ви ја зема душата. Едно големо браво за судењето, само нека продолжат така да судат судиите и ќе видиме до каде ќе стигнат:aplauz:.

Леле, не ми се верува колку ве уништи судијата. Со други зборови, ви ја зема душата. Едно големо браво за судењето, само нека продолжат така да судат судиите и ќе видиме до каде ќе стигнат:aplauz:.
Признај дека душата ти се исполни. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom