Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Марсело Салас играл во Интер??? Дај не зезај:nesvest:
Моја грешка.

Прв натпревар на Мурињо против Манчестер му беше со порто 2003/2004 год со Порто и извлече нерешено на Олд Трафорд:helou:
Првата утакмица на Мурињо со Челзи мислев.

--------------------Цезар------------------

-маикон----- кордоба-- ---матераци--- занети-

--------------------киву-------------------

--------виеира-- камбијасо-- мунтари

-----------------станкович--------------

---------------------Ибра --------------

Само со овој состав против јунајтед има попара да ги напраиме нека дадат гол да ги видам:pos2:

Прв натпревар на Мурињо против Манчестер му беше со порто 2003/2004 год со Порто и извлече нерешено на Олд Трафорд:helou:

Хаха и ти си грешка.Прв меч беше кога Порто победи 2-1 на домашен терен..

--------------------Цезар------------------

-маикон----- кордоба-- ---матераци--- занети-

--------------------киву-------------------

--------виеира-- камбијасо-- мунтари

-----------------станкович--------------

---------------------Ибра --------------

Само со овој состав има попара да ги напраиме некао дадат гол да ги видам:pos2:
Мислам дека дома ќе играме со 2 шпица, пред се да се искористи ранливата одбрана на Манчестер...
А доколку се игра со ваква формација, подобро е Киву лево а Занети во средина...

Мислам дека дома ќе играме со 2 шпица, пред се да се искористи ранливата одбрана на Манчестер...
А доколку се игра со ваква формација, подобро е Киву лево а Занети во средина...

Џабе правите комбинации со составот, кој се клади со мене дека формацијата ќе биде стандардната наша од последните 2-3 натпревари? :)

Џабе правите комбинации со составот, кој се клади со мене дека формацијата ќе биде стандардната наша од последните 2-3 натпревари? :)
Ајде дека нема Сантон да игра ? :)

ПС: Незнам зашо мислам и Балотели дека ке игра :)

Па и јас тоа го викам... Ќе играме со стандардна формација со Ибра и Адриано во шпицот.
Единствено каде што може да се прават комбинации е левата бековска позиција...
Дали ќе игра Занети, Киву, Сантон или Максвел и кој ќе биде партнер на Кордоба на централната бековска позиција.
Јас очекувам и се надевам дека одбраната ќе биде составена од:
Маикон - Кордоба - Киву - Занети

Нема со тоа да се наруши добриот среден ред бидејќи убеден сум дека Виера може дури и подобро да одигра од Занети во средниот ред.

Па и јас тоа го викам... Ќе играме со стандардна формација со Ибра и Адриано во шпицот.
Единствено каде што може да се прават комбинации е левата бековска позиција...
Дали ќе игра Занети, Киву, Сантон или Максвел и кој ќе биде партнер на Кордоба на централната бековска позиција.
Јас очекувам и се надевам дека одбраната ќе биде составена од:
Маикон - Кордоба - Киву - Занети

Нема со тоа да се наруши добриот среден ред бидејќи убеден сум дека Виера може дури и подобро да одигра од Занети во средниот ред.

Да точно. Само капитенот исклучиго од комбинации за во одбарана, не верувам дека Мурињо ќе го менува средниот ред, тука Занети би го држел добро Роналдо. Е сега за во одбрана могуче е да се прават некои комбинации кај левата бековска позиција. Киву би бил најдобро решение според мене но доколку на позиција централни стопери би играле Самуел и Кордоба, Матераци никако во составот. Значи пак останува Маикон---Кордоба---Киву---Сантон(Максвел).

@ Rossi: Хехе, за Сантон и јас не сум сигурен, ама за Балотели ќе се бесам на центар како Ibracadabra ако игра :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom