Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заборавив да кажам, ова позајмицава на Кварезма би требало да е слична како онаа на Гуркуф од Милан во Бордо, значи Бордо да имаат предност за тој играч доколку понудат мислам 12 милиони евра, по автоматизам таа понуда е прифатена и имаат право на преговори со играчот . Така и тука, освен ако Кварезма не рече, сакам во Интер :D, што нема да се случи . :smir:

Добри подароци, т.е. топ се :), само џавол ипол ќе не фати дехаел да ги достави до кај нас...

П.С. Син, и твоето беше тапа, не сакав да ти кажам да не те повредам :pos:

П.С. Син, и твоето беше тапа, не сакав да ти кажам да не те повредам :pos:
Види, пред некој месец кога го дадов како идеја се фати за истото ко слеп за стап, вака си контрадикторен, а не си, така да ти ке бидеш тој што ке го врзуе истиот транспарент на Меаца, ова ко казна . :wink:

Не сериозно, тој фрагмент од песната е на место, уште да направиме лого на Internazionale во стилот на логото на Металика до 90та и пуна капа, ама мрцини, кој ке се нафати, а баш би било креативно . :wink:

poklone smo preuzeli kada smo išli na utakmicu INTER -Bologna, e sega do Makedonija će vidime , inače imame mi članovi od cijela Hrvatska, i odat so nas na utakmice tako da može po autobus da se prati od Zagreb, vinkovci , Osijek itd... a može i preko neki kamion koji dolazi u Hrvatsku da donese, jas imam mnogo rodnina u Makedonija tako da možam i do njih da pratim poklone...

Добри подароци, т.е. топ се :), само џавол ипол ќе не фати дехаел да ги достави до кај нас...

Јас пред две години сакав да нарачам дрес од официјалната страна. И се убаво си одбрав дрес со бројка со презиме им пишав број на картичка и пред да притиснам ОК отидов да ги прочитам догорите за продажба.

Ме интересираша само испораката и пишува, во Милано 5 или 10 евра во Италија 15 во Европа 30 надвор од ЕУ 70:pos2:

И викам дресот ме кошта 65 а превозот 70 и викам не сум луд ај кога ќе одам на апсолветнска ќе си купам. Ама патот не ме одведе натака за жал......

Ај може ќе се организираме за следниот натпревар од ЛШ оној после Манчестер Јунајтед

Заборавив да кажам, ова позајмицава на Кварезма би требало да е слична како онаа на Гуркуф од Милан во Бордо, значи Бордо да имаат предност за тој играч доколку понудат мислам 12 милиони евра, по автоматизам таа понуда е прифатена и имаат право на преговори со играчот . Така и тука, освен ако Кварезма не рече, сакам во Интер :D, што нема да се случи . :smir:
Aбе види , не биди толку сигурен дека нема да каже сакам во Интер , може некој ден Мурињо станува од сабајле , пушта телевизија , начекува Челзи утакмица. Си вика ај да видам што дрва се овие без мене. И Кварезма партал праи. Фаќа авион за Лондон со оправдание сакам да се запонзаам со типот што ме глуми на I'm on setanta sports , односно сегашно Special1TV , му иде на Кварезма дома и му вика се враќаш кај нас....ама шефе....НЕМА АМА , I'm fantastic , you are special again , we are champions. И нема одбивање тука:)
Малце забегав нема везе. У право си иначе исто ќе биде као Гуршљњкуффф. Типот партал праи и ќе си го вратат наредна сезона.

Види, пред некој месец кога го дадов како идеја се фати за истото ко слеп за стап, вака си контрадикторен, а не си, така да ти ке бидеш тој што ке го врзуе истиот транспарент на Меаца, ова ко казна . :wink:

Не сериозно, тој фрагмент од песната е на место, уште да направиме лого на Internazionale во стилот на логото на Металика до 90та и пуна капа, ама мрцини, кој ке се нафати, а баш би било креативно . :wink:

Хаха, абе идејата ти е супер, ама напишаното на идејата не :), али ок чим инсистираш на тоа соу клоус ...

Јас имам фотошоп и коа ќе најдам слободно време ќе почнам да го правам, од денес натаму само на хартија ќе цртам, ако ми се допадне нешто ќе го направам на фотошоп.
А милсиш лого на Интер во Металика стил? Скелети нешто? :pos:

Хаха, абе идејата ти е супер, ама напишаното на идејата не :), али ок чим инсистираш на тоа соу клоус ...

Јас имам фотошоп и коа ќе најдам слободно време ќе почнам да го правам, од денес натаму само на хартија ќе цртам, ако ми се допадне нешто ќе го направам на фотошоп.
А милсиш лого на Интер во Металика стил? Скелети нешто? :pos:

Не, Интернационале во овој стил, можеш да средиш ?

StiX, Гуркуф останува во Бордо, освен самиот ако не реши да се врати во тим каде се Рони, Бекам најверојатно, Кака и остали, нема место за него, башка реков, Бордо имаат предност во преговорите освен ако Гуркуф самиот не реши да се врати во Милан . Исто и со Кварезма ке биде, батали ти Сетанта, преку ташак му е на Мурињо од играчов, башка почна со нов стил на игра во кој нема место за крила . :smir:

StiX, Гуркуф останува во Бордо, освен самиот ако не реши да се врати во тим каде се Рони, Бекам најверојатно, Кака и остали, нема место за него, башка реков, Бордо имаат предност во преговорите освен ако Гуркуф самиот не реши да се врати во Милан . Исто и со Кварезма ке биде, батали ти Сетанта, преку ташак му е на Мурињо од играчов, башка почна со нов стил на игра во кој нема место за крила . :smir:
Брат , знаеш дека Милан се закаснета реакција за се , им текна Мисјер Шанел да го земат тек откако отиде у Галакси. Да не почнам за другите пензионери , а ако не го земат наредна година Гурљњшшзџкуф ќе го земат 2020 кога таман ќе исполнува критериум да игра за Милан.....да има над 35 години:star:

Ај ќе пробам кога ќе имам време, ќе го носиш во потпис ама нели? :)

П.С. Металика сакс -.-

Брат , знаеш дека Милан се закаснета реакција за се , им текна Мисјер Шанел да го земат тек откако отиде у Галакси. Да не почнам за другите пензионери , а ако не го земат наредна година Гурљњшшзџкуф ќе го земат 2020 кога таман ќе исполнува критериум да игра за Милан.....да има над 35 години:star:

Океееј, доста за Г’%“’%%“уф, поентата е таа, слична зделка направија т.е. индиректно го продадоа, само се зависи од Кварезма дали ке се официјализира трансферот .
Наредно лето ке се прави добра берба на трансфер пазарот, во тоа не сомневам, али здравје до тогаш, на ред е вториот дел од сезоната, да се држиме за таа тематика . :smir:

Да де, и ова лето го чекавме поклонот од Морати по повод 100 години формрање, па добивме од оние подугачкине... Мурињо не е поклон за мене, играч чекавме. Така да не се надевам на нешто специјално летово, иако осеќам ќе фрлат големи пари на некој плеј...
Најлоша варијанта: Да останеме САМО на Дрогба (рачунајте 90% доаѓа)

ja bi želio da dođe Aguero iz Atletico Madrida odličan igrač i sa Ibrom pravi tandem...

Многу! :vozbud:

Сме дискутирале за него, скоро сите би сакале да дојде во Интер. Марадона го убедуваше да дојде па се надевам ќе има тука нешто од Јуни.

ja bi želio da dođe Aguero iz Atletico Madrida odličan igrač i sa Ibrom pravi tandem...
А ко не би желео :)
Има доста потенцијални засилувања за летото , ама Син не дава да се оди толку далеку во иднината :salut:. Нема што да се збори за втор дел од сезона , тоа се знае- титула во Серија А , Куп , Лига Шампиони:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom