Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Hvala na dobrodošlici, inaće ja sum roden vo Rijeka ali po tatko sam Makedonec, imam mnogo rodbine u Makedonija ,Kavadarci i Negotino...

Idem na derbi Inter-Milan i ima da vam postavim i video i sliki od mene, radi posla ne mogu na Man.UNTD inaće sam trebao i na tu utakmicu da idem...

Hvala na dobrodošlici, inaće ja sum roden vo Rijeka ali po tatko sam Makedonec, imam mnogo rodbine u Makedonija ,Kavadarci i Negotino...

Idem na derbi Inter-Milan i ima da vam postavim i video i sliki od mene, radi posla ne mogu na Man.UNTD inaće sam trebao i na tu utakmicu da idem...

Хехе, супер.Ајде па чекаме твои фотки тука, можеш да се договориш и од тука некои фанови што се на форум најверојатно ќе одат во Милано.

мики и били !!! нови фаци .... ајде нека се угоде

mi u Rijeci imamo fan club i idemo sa autobusom u Milano, naš fan club ima izvan Italije i švicarske najviše članova...bit će mi drago da vidim nekog iz Makedonije, a za slike ove koje imam ima da postavim drug den

mi u Rijeci imamo fan club i idemo sa autobusom u Milano, naš fan club ima izvan Italije i švicarske najviše članova...bit će mi drago da vidim nekog iz Makedonije, a za slike ove koje imam ima da postavim drug den

да би можел на секоја утакмица би дошол со вас,,,,али тоа е ,факултет ово оно,сеуште зависиш од твојте родители ,дај боже за 2-3 години да се вработам и да отидам на некое дерби ,Интер - Милан на пример би си ја исполнил душата,,,,

Добредојде Интерашу! :)

Иначе отиде Кварезма а? хмммммммм се надевам дека во челзи ке влезе во јака форма и кога ке се врати во Интер ке буши...:)

ja sam bio i na Lazio ,Milan i Juve . U udine idemo 10 god. zaredom, to nije daleko, ali volio bi ići na ligu prvaka ali radi posla ne mogu gubiti dane, ali ako prođemo Man.Untd nikad se nezna možda i odem

ja sam bio i na Lazio ,Milan i Juve . U udine idemo 10 god. zaredom, to nije daleko, ali volio bi ići na ligu prvaka ali radi posla ne mogu gubiti dane, ali ako prođemo Man.Untd nikad se nezna možda i odem

Ајде заедно ќе одиме во Рим за финалето од ЛШ :helou:

Welcome и од мене:wink: Дајбоже да се организираме па да идеме да ги гледаме против серОЊА Алекс и компанија. Ќе видиме за карти што би се дешавало, Син ти како добро информирано момче може да се распрашаш дали може да ископаме од негде, а за у Мај каунт ми и 100%

Ај преформулирај тоа у Ибра :wink:

e i ja se slažem sa tim....

ako Ibra saka da igraje nemože nikoj da ga zaustavi ,još i Vidić ne igra prvu ,tako da sigurno će tepame u Milanu,ali mene je strah u Manchesteru da ne dobijemo kako vi kažete ćotek:vozbud:

Па више ако потенцираме на кој ќе се молиме, тоа е за мене Ибра, за некои од вас Мур, за некои Мајкон или Адри, коа збориме за поединци, иначе нема грешка Интер си е Интер, и у цела екипа се молиме :) Иначе ќе се молам у Ибра зашто коа има простор за него знаете што се случува! Манчестер се напаѓачки ориентиран тим и ке го оставаат на промаја за Ибра напред :) Чекајте далеку се серОЊА и компанија, 1рви на ред ни се социјалава, па после се остало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom