Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ја пренесуваат на ОБН, а за тие што не фаќаат 100 пати сум рекол дека најубаво ке биде да го симнете Sopcast програмчето од нет, мало е на google најдете го, и ќе имате квалитетни стримови без сецкање али пренсото ке ви касни една до две минути па исклучете tv или не одете на Livescore дур ги гледате натпреварите .

Подоцна започнуваат натпреварите ( 15 минути ), поради штрајкот на фудбалерите .

Да, сега ми текна, дури откако прочитав...

Jas ke ja gledam na www.atdhe.net tamu ima cista slika

Да, кога има е чиста, ама знае и да нема никаква иако го има во листата.

А за сопкаст некој линк да даде, пошто не се снаоѓам најдобро со програмчето, односно со барање линкови за натпреварите...

Да ама сопкаст линк барам зашто овие многу сецкаат, ај ваљда ке искочи некој од негде

ОО Шверцерат ТЕНК ЈУУУУ :smir: убаво иде на ова, не сецка, петка е :smir: поздрав од биФш комита :)

Да ама сопкаст линк барам зашто овие многу сецкаат, ај ваљда ке искочи некој од негде

ОО Шверцерат ТЕНК ЈУУУУ :smir: убаво иде на ова, не сецка, петка е :smir: поздрав од биФш комита :)

Uzivaj vo pobedata.

Leleeee koj vleze vo igraa:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::drk::drk:

P.S Zosto Stankovic izleze

Uzivaj vo pobedata.

Leleeee koj vleze vo igraa:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::drk::drk:

P.S Zosto Stankovic izleze

Повреден е, има проблем со мускулот. Мислам дека време беше Кварезма да игра место Деда Фиго, али тоа е тоа.

Се повреди нешто ... Лошо за нас , Станковиќ ако е посериозно повреден ке наеб*ме..
Една добра шанса на Круз , другото дајми го нати го , Ибра нешо немуе денот ...
Да се надеваме на подобро второ.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom